Tenis: S-au pus în vânzare biletele pentru meciul România - Slovacia, din Cupa Davis

(SEBASTIEN FEVAL / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
16.06.2015

Biletele şi abonamentele pentru meciul din turul al doilea al Grupei I, Zona Europa/Africa a Cupei Davis, dintre echipele masculine de tenis ale României şi Slovaciei, au fost puse în vânzare de marţi, la preţul de 50 de lei pe zi, potrivit unui comunicat.

Tichetele se pot procura pe www.bilete.ro, precum şi în oficiile Poştei Române, Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi în magazinele Germanos, iar la recepţia Tenis Club Idu din Mamaia vor fi vândute începând de miercuri 17 iunie.

Preţul unui bilet este de 50 de lei pe zi, iar al unui abonament pentru toate cele trei zile (vineri 17 iulie, sâmbătă 18 iulie şi duminică 19 iulie) este de 120 de lei.

Copiii preşcolari, dar nu mai mici de trei ani, au acces gratuit, ocupând acelaşi loc cu persoana majoră care îi însoţeşte, deţinătoare a unui bilet/abonament valabil.

Întâlnirea dintre echipele României şi Slovaciei va avea loc în în perioada 17-19 iulie, pe terenul central de la Tenis Club IDU din Mamaia (Constanţa). Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa vineri (începând cu ora 13,00), meciul de dublu va avea loc sâmbătă (de la ora 15,00), iar duminică se vor desfăşura celelalte două meciuri de simplu (începând cu ora 13,00).

Echipa care va câştiga întâlnirea se va califica în barajul pentru Grupa Mondială a Cupei Davis, în timp ce echipa care pierde va merge în turul 1 din Grupa I, Zona Europa-Africa.

România şi Slovacia s-au mai întâlnit o singură dată în aceasta competiţie, în 2002, în Slovacia, când tricolorii (Andrei Pavel, Adrian Voinea, Gabriel Trifu şi Victor Hănescu) au câştigat întâlnirea cu scorul de 4-1.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor