Tenis: Primarul Iohannis, vedetă pentru prima oară în reclama de promovarea a unui turneu la Sibiu

Epoch Times România
14.06.2012

Pentru prima dată în cei 12 ani de când este primar, Klaus Iohannis a "servit" într-o reclamă de promovare a unui turneu de tenis, chiar la el în birou, unde, la costum, cu o rachetă loveşte mingea, în direcţia geamului Primăriei, fără însă să îl spargă sau să lovească pe cineva din Piaţa Mare, conform declaraţiei sale, făcute joi, la conferinţa săptămânală.

"Mi s-a părut o chestiune foarte bună pentru Sibiu, fiindcă în acest sport, despre Sibiu nu s-a auzit nimic şi avem o bază sportivă, este vorba de Pamira. Chiar mi se pare un lucru demn de promovat, (...) suficient de notabil, ca să accept să intru în promovarea acestui turneu, care credem că se poate dezvolta spre un Open Sibiu ", a declarat Iohannis.

Primarul a adăugat că a acceptat să fie "actor" în reclama de promovare a primului turneu de tenis din Sibiu, organizat de un tânăr sibian, jucător de tenis, Marius Vecerdea, cel care a investit banii câştigaţi în SUA şi Germania în baza sportivă Pamira.

Iohannis a mai mărturisit că "mai nou joacă tenis, decât merge pe bicicletă", partenerul său de joc fiind chiar organizatorul Sibiu Open.

Mi s-a părut o chestiune foarte bună pentru Sibiu, fiindcă în acest sport, despre Sibiu nu s-a auzit nimic şi avem o bază sportivă, este vorba de Pamira. Chiar mi se pare un lucru demn de promovat...

Primarul a fost convins cu greu, se pare, să fie filmat într-o reclamă cu scopul de promovare a sportului. Într-un interviu acordat AGERPRES, Iohannis a spus că nu crede că ar accepta să apară într-o reclamă comercială. La Sibiu, primarul este imaginea locală a mărcii auto, conducând o limuzină BMW, pusă la dispoziţia sa, gratis, de Automobile Bavaria.

Sibiu Open va avea premii în valoare totală de 50.000 de dolari. Va fi o competiţie inclusă în circuitul internaţional ATP.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor