Tenis. Maria Şarapova, wild-card pentru turneul WTA de la Toronto

Jucătoarea rusă, recent revenită pe teren în urma suspendării pentru dopaj, a primit o invitaţie de participare de la organizatorii circuitului canadian, programat să aibă loc în perioada 5-13 august.
Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova.
Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova. (BBC Sport/twitter)

Recent revenită în circuitul profesionist după o absenţă de 15 luni în urma unei suspendări pentru dopaj, fosta lideră a ierarhiei WTA, Maria Şarapova, a primit o invitaţie (wild-card) pentru turneul WTA de la Toronto. Anunţul a fost făcut de organizatorii competiţiei 'Tennis Canada' pe site-ul oficial.

"Sunt cu adevărat nerăbdătoare să mă întorc în Canada. Am păstrat amintiri minunate după vizitele mele la Toronto, deoarece fanii m-au susţinut întotdeauna", a declarat rusoaica în vârstă de 30 ani.

Rusoaica, care are în palmares cinci turnee de Mare Şlem câştigate, nu a avut parte de acelaşi tratament pentru prestigiosul circuit de la Roland Garros (Paris), acesteia fiindu-i refuzată participarea. În schimb, Masha va lua parte la calificările pentru turneul de la Wimbledon.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport