"Tata-socru" vrea să-şi dea demisia de la şefia grupului PSD din Senat [surse]

Ilie Sârbu
Ilie Sârbu (Epoch Times România)
Loredana Diacu
25.08.2015

Senatorul Ilie Sârbu, socrul premierului Victor Ponta, intentioneaza să-şi dea demisia de la conducerea grupului PSD din Senat, au confirmat pentru Agerpres surse din PSD.

Potrivit surselor respective, această intenţie a fost discutată în timpul reuniunii de luni a conducerii PSD, Ilie Sârbu urmând să facă acest anunţ cel mai probabil în viitoarea reuniune a grupului parlamentar. Alte surse, citate de Digi24, susţin că socrul premierului va demisiona din PSD şi din Parlament şi este interesat de un post la Curtea de Conturi.

Şeful interimar al social-democraţilor, Liviu Dragnea, a anunţat că liderii partidului se vor întâlni cu senatorii social-democraţi duminică, iar cu deputaţii — luni.

În locul lui Ilie Sârbu se aude că ar veni senatorul Şerban Nicolae, în timp ce alte voci susţin că ar fi vorba despre Mihai Fifor, preşedintele Comisiei pentru transporturi şi energie din Senat.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor