Surprize, surprize… pentru Drulă! Fostul şef al Gărzii de Mediu, Berceanu, intră în cursa pentru şefia USR

Octavian Berceanu
Octavian Berceanu (Screenshot)

Fostul şef al Gărzii de Mediu Octavian Berceanu a anunţat, miercuri seara, că şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al USR-PLUS, susţinând că face acest lucru pentru că doreşte să îi reprezinte pe românii care au votat partidul.

“Am depus candidatura pentru preşedinţia USR PLUS, în competiţia internă a partidului.

‘USR e vocea tuturor!’

Candidez pentru funcţia de preşedinte al USR PLUS pentru că membrii au dreptul să-şi exprime liber părerile, să fie înţeleşi şi susţinuţi.

Candidez pentru că cetăţenii români au votat ca să-i reprezentăm, necondiţionat, indiferent de cât de greu ne este. Asta vom face!”, a precizat Berceanu pe pagina sa de Facebook.

Primul tur al alegerilor pentru preşedinţia partidului se va desfăşura între 6 şi 10 iulie, turul al doilea între 11 şi 15 iulie, iar Congresul online de validare a alegerilor pe 16 iulie.

Reamintim că, pe 21 mai, preşedintele interimar al USR-PLUS, Cătălin D, a anunţat că şi-a lansat oficial candidatura pentru şefia partidului, formaţiune politică ce a fost măcinată de nesfârşite scandaluri interne, de la cele privind excluderea criticilor din interior, până la demisia lui Dacian Cioloş şi discuţii despre ruperea formaţiunii.

Iar la jumătatea acestei luni, liderii USR Mihai Politeanu, Cătălin Teniţă şi Allen Coliban au declarat că vor candida în alegerile primare ale echipei “Curaj”, prin care se va desemna cel care se va bate cu Cătălin Drulă pentru preşedinţia partidului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne