Şoşoacă, în plenul Parlamentului: "Ce ziceţi, domnilor Orban, Cîţu, Ciolacu, Iohannis, Ciucă, Tătaru, Cercel, să vă băgăm în nişte saci negri de plastic să vă aruncăm în gropi comune, ca pe nişte câini?"

Diana Şoşoacă (Captură video)
Ana Ion
21.11.2023

Senatoarea Diana Şoşoacă a susţinut marţi un discurs în plenul reunit al Parlamentului în care a făcut ”un exerciţiu de gândire” şi a spus ce ar însemna ca românii să aplice legea talionului, relatează G4Media.

”Ce-ar fi să aplicăm şi noi, românii, legea talionului? Ia să ne gândim, dragi români, să copiem şi noi ce face statul Israel, să ne pedepsim călăii, omorându-i cum ne-au omorât ei pe noi. Ce ziceţi, domnilor Orban, Cîţu, Ciolacu, Iohannis, Ciucă, Mahler, Rafila, Voiculescu, Mihăilă, Cercel, Gheorghiţă, Arafat, Tătaru, Cercel, să vă băgăm pe gât obiectul acela mizerabil cu care aţi omorât oameni în pandemie şi să vă băgăm în nişte saci negri de plastic să vă aruncăm în gropi comune, ca pe nişte câini? Ce ar fi să vă luăm toate casele, maşinile, firmele, să le dăm poporului român, iar pe voi să vă legăm în piaţa publică, să muriţi de foame şi frig cum aţi făcut cu poporul român. Faceţi un exerciţiu de gândire să înţelegeţi ce înseamnă ochi pentru ochi şi dinte pentru dinte”, a spus Şoşoacă de la tribuna Parlamentului, fără a fi întreruptă de conducerea legislativului.

Ea a avut un discurs dur la adresa deputatului român de origine evreiască şi a celor din ”seminţia lui”, acuzându-i pe evrei că vor să se refugieze în România.

”Vexler ştie că trebuie să conducă România aşa cum şi el primeşte ordine de la mai-marii lui, din seminţia lui. Pentru că România va fi patria unde se vor refugia ei toţi, deşi Constituţia României arată că pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine”, a susţinut Şoşoacă, fără să prezinte nici o dovadă în sprijinul afirmaţiei ei.

Ea a făcut declaraţia în şedinţa comună de plen, o şedinţă secretă, în care Ambasada Israelului a prezentat imagini înregistrate chiar de teroriştii Hamas cu asasinatele pe care le-au comis pe 7 octombrie, când au atacat Israelul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor