Sondaj global: "Credeţi că există o altă viaţă în univers?"

Hannah LeTourneau, New York, SUA
Hannah LeTourneau, New York, SUA (The Epoch Times)

Ar putea fi la fel de mic ca o celulă sau într-o formă pe care nu ne-o putem imagina, dar oamenii din întreaga lume – din Australia până în Brazilia – au declarat pentru The Epoch Times că ei cred că există o altă viaţă în univers.

New York, Statele Unite ale Americii

Hannah LeTourneau, 20 de ani, Student

Da, cred, pentru că universul este atât de mare încât trebuie să existe ceva acolo. Chiar dacă asta înseamnă doar organisme mici sau plante, trebuie să existe ceva.

Dubai, Emiratele Arabe Unite

Farah Nezam, 21 de ani, Student

Cred că este cu siguranţă posibil; nu este 100 la sută sigur, deoarece nu am dovedit asta încă. Mi se pare mereu un pic amuzant când oamenii de ştiinţă caută viaţă doar pe planete asemănătoare pământului. Cine ar putea să spună că o anumită formă de viaţă nu ar putea exista pe soare? Presupun că are sens să căutăm doar ceea ce ştim, dar când ei creează formule pe baza unor informaţii speculative, mi se pare destul de comic. Lăsând la o parte religia, dată fiind vastitatea de neînţeles a universului, e un nonsens să credem că nu există viaţă în altă parte, sub o altă formă.

Salvador, Bahia, Brazilia

Maguide das Neves Campos, 42 de ani, asistentă

Da, cred că [există altă viaţă în univers], pentru că atunci când cunoaştem lumea spirituală, înţelegem diferitele forme de viaţă din alte organisme. De exemplu, când un copil se naşte, înţelegem că este spiritul reîncarnat al cuiva, care a venit pentru a îmbunătăţi această planetă pământ şi pentru a dezvolta morala divină.

Lund, Suedia

Kim, Arehov, 25 de ani, student la biologie

Da, cred că există o altă viaţă în univers.

Sunshine Coast, Australia

Peter Hall, 68 de ani, director medical pensionat

Cred că există viaţă în univers. Într-o zi o vom găsi, dar nu voi mai fi în viaţă ca să o văd. Eu sunt foarte interesat de ceea ce se întâmplă acolo în acest moment şi în legătură cu robotul care a fost trimis pe Marte. Am citit multe despre asta şi despre ce se află acolo. Cu o săptămână în urmă sau cam aşa ceva, am citit despre faptul că au găsit o piatră. Este posibil să fi existat apă pe Marte. Da, eu cred că există ceva acolo în univers.

Envigado, Columbia

Elizabeth Cristina Sanchez Molina, 27 de ani, antreprenor

Eu cred că există o [altă] viaţă avansată în univers. Dar ea nu este limitată, anvergura sa fiind dificil de definit.

Citiţi Sondajul Global în fiecare săptămână. Corespondenţii Epoch Times intervievează oameni din întreaga lume pentru a afla despre viaţa şi perspectivele lor privind realităţile locale şi globale. Întrebarea de săptămâna viitoare la nivel mondial:"Cunoaşteţi vreun fapt uimitor, dar neştiut de majoritatea oamenilor?"

Epoch Times publică în 35 de ţări şi în 19 limbi. Abonaţi-vă la newsletter-ul nostru electronic.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură