Sondaj global: "Care a fost cel mai important eveniment din ţara dvs. în ultimul an?"

Joao Claudio de Oliveira, Sao Paulo, SP, Brazilia
Joao Claudio de Oliveira, Sao Paulo, SP, Brazilia (The Epoch Times)

De la naţiune la naţiune, de la o persoană la alta, numirea celui mai important eveniment al anului 2012 relevă perspective foarte diferite. Succesul echipei preferat de sport, crizele economice şi dezastrele naturale sunt unele dintre evenimentele despre care reporterii Epoch Times au descoperit că au lăsat o impresie de durată asupra oamenilor, în anul 2012, când au întrebat localnicii din Brazilia până în Australia: "Care a fost cel mai important eveniment din ţara dvs. în ultimul an?"

Sao Paulo, SP, Brazilia

João de Oliveira Claudio, portar

Cel mai important eveniment din Brazilia a fost să văd echipa mea de fotbal, Corinthians Football Club, care are un loc special în inima mea şi sufletul meu, câştigând Cupa Libertadores, care le oferă şansa de a concura pentru titlul mondial. Sper că putem fi campionii mondiali în 2012.

Dubai, Emiratele Arabe Unite

Shimayel Almarzooqi, 19 ani, Student

Cred că ziua naţională a Emiratelor Arabe Unite este cel mai important eveniment al anului, deoarece atât localnicii cât şi străinii participă la festivităţi. Asta include activităţi cum ar fi parade prin toată ţara şi permite oamenilor să îşi dea seama cât de patriotici sunt localnicii şi că străinilor le place să vină aici.

Lund, Suedia

Anders, Lenhoff, 48 de ani, producător de televiziune

[Cele mai importante evenimente din Suedia au fost] schimbările în conducerea Partidului Social Democrat şi Campionatul European de Fotbal 2012.

Atena, Grecia

Thomas Galanis, 33 de ani, Marketing Manager şi Editor web

Cel mai important eveniment din ţara mea în 2012 au fost alegerile. De-a lungul ultimilor ani, Grecia a intrat tot mai mult în criza economică globală, iar alegerile din 2012 au fost foarte importante pentru că au decis dacă ţara mea ar trebui să continue sau nu sa face parte din Uniunea Europeană.

New York, Statele Unite ale Americii

Philip Shalom, 48 de ani, fotograf

Aş vrea să pot să vă spun ... cel mai important eveniment din acest an, ei bine; Sandy a fost un eveniment uriaş în acest an. Mă gândeam la ceva important ca la o piatră de hotar, iar Sandy nu a fost o piatră de hotar; Sandy a fost ... un apel de trezire în legătură cu lucrurile la care ne-am putea aştepta. Cred că Sandy sau [incidentele] de tip Sandy vor continuă să se abată asupra noastră.

Kununurra, Australia de Vest

Danny Timson, 37 de ani, cazangiu

Am închiriat chinezilor 13 mii hectare din Kimberley, terenul agricol prim, pentru 49 de ani, iar eu cred că asta e o aiureală. În schema [râului] Ord din Kununurra, în faza a doua a sistemului de irigare, aceştia au de gând să crească zahăr şi să-l exporte în China.

Salvador-Bahia, Brazilia

Maria da Silva Menezes Bonfim, 50 de ani, nutriţionist

Reuniunea Congresului format din 12 state privind drepturile omului, în scopul construirii unei atitudini pozitive, promovării şi protecţiei drepturilor omului, a fost pentru mine unul dintre cele mai importante evenimente din acest an, 2012. Ei au discutat despre faptul că guvernul ar putea facilita mai multe lucruri pentru cetăţeni, pentru ca persoanele întotdeauna întâmpină dificultăţi în rezolvarea problemelor şi, în special clasele defavorizate, sunt private de lucrurile de care au nevoie. Acest eveniment s-a întâmplat pe 12-14 decembrie.

Citiţi Sondajul Global în fiecare săptămână. Corespondenţii Epoch Times intervievează oameni din întreaga lume pentru a afla despre viaţa şi perspectivele lor privind realităţile locale şi globale. Întrebarea de săptămâna viitoare la nivel mondial:"Ce aşteptaţi cu nerăbdare în anul care vine?"

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură