Simona Halep, cuvinte de laudă la adresa Sloanei Stephens după finala de la Montreal (video)

"Mă face să joc mai bine de fiecare dată când ne întâlnim. E un lucru extraordinar pentru mine. Simt ca şi-a îmbunătăţit mentalitatea. E o jucătoare puternică, e complexă, are toate calităţile" - Simona Halep.
Simona Halep - campioana ediţiei 2018 a turneului WTA de la Montreal.
Simona Halep - campioana ediţiei 2018 a turneului WTA de la Montreal. (Getty Images)

Simona Halep este campioana ediţiei 2018 a turneului WTA Premier 5 “Coupe Rogers présentée par Banque Naţionale”, după ce a învins-o în marea finală de la Montreal pe sportiva din Statele Unite, Sloane Stephens - una dintre cele mai în formă jucătoare ale momentului.

Numărul unu mondial a jucat impecabil, repetând frumoasa performanţă de la Roland Garros - când şi-a adjudecat primul său titlu de Mare Şlem după o finală cu aceeaşi Stephens (3-6, 6-4, 6-1), cele două tenismene nefiind străine una faţă de cealaltă.

"Vreau să te felicit Sloane. Mă faci să joc mai bine de fiecare dată când ne întâlnim. E un lucru extraordinar pentru mine. Mereu facem partide mari şi sper să mai jucăm multe finale împreună.'' a mărturisit proaspăta campioană, care a cucerit cu această ocazie al 18-lea titlu al carierei - al treilea din acest sezon competiţional după Shenzhen şi Roland Garros.

Chiar dacă a întâmpinat mici probleme de sănătate, primind asistenţă medicală pentru o bătătură la un deget de la piciorul stâng, Simona a reuşit să încheie victorioasă această confruntare. Ea a dispus de adversara sa după un meci maraton de două ore şi 41 de minute de joc efectiv cu scorul de 7-6 (6), 3-6, 6-4.

"Am început să fiu mai relaxată pe teren. Nu mă mai gândesc aşa de mult la rezultat şi poate din acest motiv pot câştiga meciurile. Am avut o pauză lungă după Openul Franţei. La Wimbledon am fost un pic dezamăgită. Am pierdut după ce am avut o minge de meci şi am fost un pic tristă după turneu. Dar am uitat totul, nu m-am atins de rachetă timp de aproape trei săptămâni şi am revenit proaspătă, cu dorinţa de a juca din nou meciuri oficiale şi acesta a fost un lucru bun'', a adăugat constănţeanca, care are o perioadă excelentă, ea fiind de 41 de săptămâni în fruntea clasamentului WTA.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport