Simona Halep apreciată de presa străină pentru victoria ei cu Broady la Birmingham

Simona Halep
Simona Halep (Facebook)
Flori Mladin
17.06.2015

Simona Halep a câştigat în două seturi, cu scorul de 6-4, 6-2 partida cu englezoaica Naomy Broady din turul doi al turneului pe iarbă de la Birmingham.

După victoria obţinută, Simona a declarat:

"Mă simt foarte bine aici, le mulţumesc oamenilor care au venit la meci. Îmi plac terenurile, îmi place publicul. E o plăcere să joc în faţa românilor, le mulţumesc pentru că au venit şi azi alături de mine. Sper să joc bine în continuare şi să nu-i dezamăgesc. Am avut un meci greu, adversara mea a servit foarte bine!".

Victoria jucătoarei noastre nu a trecut neobservată de presa internaţională, care a relatat despre victoria Simonei.

"Simona Halep, care a fost eliminată încă din runda a doua la Roland Garros, a început bine drumul spre Wimbledon, cu o victorie în doar o oră şi 10 minute" , relatează un ziar spaniol.

"Halep a avut probleme doar în primul set cu Naomi Broady", scrie Sky Sports.

"Simona a arătat stil la primul meci jucat pe iarbă în acest an. Un debut impresionant pentru românca", a relatat AFP.

Constănţeanca o va întâlni în optimi, cel mai probabil joi, pe cehoaica Klara Koukalova, în vârstă de 33 de ani (locul 92 WTA).

Din păcate, celelalte două românce au fost învinse în primul tur al turneului de la Birmingham: Monica Niculescu cu scorul de 2-6, 6-3, 2-6 de cehoaica Barbora Strycova (locul 22 WTA), iar Irina Camelia Begu a pierdut în faţa slovacei Daniela Hantuchova (locul 72 WTA) cu 6-4, 6-7, 4-6.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor