Simona Halep a impresionat în primul meci jucat la US Open

“Ce impresionantă a fost Simona Halep astăzi… Şi cred că n-am jucat rău deloc! Ai făcut o treabă bună şi noroc pe mai departe, e tot ce pot să spun.“, a declarat adversara Simonei Halep după ce a fost învinsă în turneul american.
Tenismana română Simona Halep.
Tenismana română Simona Halep. (Neal Trousdale/facebook)

În primul meci al ultimului turneu de Mare Şlam al anului de la New York, Simona Halep (locul 5 WTA) a dispus de belgianca Kirsten Flipkens (locul 56 WTA) cu scorul de 6-0, 6-2. Partida a durat o oră.

Simona a condus jocul pe toată durata partidei şi nu i-a dat şanse belgiencei. Românca şi-a etalat cu calm toată gama de lovituri, dezvăluind că este în mare formă în acest moment.

În turul 2, Simona o va întâlni pe Lucie Safarova din Cehia (locul 44 WTA, 29 de ani), care a trecut de Daria Gavrilova (Australia, 45) cu 6-4, 6-4 în 1h28′ (37’/51′).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport