Silviu Prigoană: Îi urez succes în continuare lui Cristian Preda

Epoch Times România
02.04.2012

Candidatul PDL la Primăria Capitalei, Silviu Prigoană, a declarat luni pentru AGERPRES că nu doreşte să comenteze în nici un fel decizia BPN privind excluderea lui Cristian Preda din partid, dar îi urează succes în continuare în politică.

"Nu comentez decizia BPN, pentru că eu intru într-o campanie electorală. Îi urez succes în continuare domnului Cristian Preda în activitatea politică", a spus Prigoană.

Deputatul PDL Silviu Prigoană a declarat luni că a depus la secretariatul BPN al partidului o cerere pentru excluderea lui Cristian Preda din PDL, deoarece acesta a continuat să îl atace public şi după ce partidul l-a desemnat candidat la Primăria Capitalei.

"Am făcut cererea de excludere, urmare a faptului că PDL a decis în urma votului să fiu candidatul partidului la Primăria Capitalei şi domnul Cristian Preda, chiar după această acţiune, a continuat denigrarea mea şi a PDL în spaţiul public. Mai mult, a făcut o declaraţie publică pe blogul său că dânsul o să susţină un independent", a declarat pentru AGERPRES Silviu Prigoană, după ce a depus cererea de excludere.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a anunţat luni că va susţine toate candidaturile partidului în toată ţara, la alegerile locale, dar la Primăria Capitalei votul său va merge la Nicuşor Dan, preşedintele Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul, care intră în competiţia pentru fotoliul de edil-şef ca independent.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor