Sever Voinescu (PDL): Regret demisia din CNA a lui Dan Grigore

Epoch Times România
08.03.2012

Sever Voinescu, purtător de cuvânt şi vicepreşedinte al PDL, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că regretă demisia lui Dan Grigore din Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA).

"Eu sunt un fan al pianistului Dan Grigore. Şi, în general, i-am urmărit poziţiile civice din interiorul acestei admiraţii care nu ţine neapărat de zona politică. Îmi pare rău că oamenii ajung să demisioneze ca urmare a unor tensiuni ireconciliabile între ei şi chiar partidele care i-au propus. Rămâne ca noi, cei din afară, să ne întrebăm, în această relaţie între PNL şi Dan Grigore: s-a schimbat PNL sau s-a schimbat Dan Grigore? ", a spus Sever Voinescu.

În opinia sa, "PNL a ales calea colaborării cu Dan Voiculescu", în timp ce "Dan Grigore a rămas Dan Grigore".

Dan Grigore şi-a prezentat joi demisia din CNA, susţinând că ceea ce se întâmplă acum pe unele posturi TV este "terorism mediatic" şi că prevede o campanie electorală "de o ferocitate fără precedent".

Pe 6 martie Dan Grigore a anunţat că va demisiona din CNA dacă nu va primi scuze, până la şedinţa viitoare, de la liderul PNL, Crin Antonescu, care, invitat într-o emisiune la Antena 3, l-ar fi acuzat că nu are onoare.

Preşedintele CNA, Răsvan Popescu, a afirmat joi că a luat act de demisia lui Dan Grigore şi că o va înainta Birourilor Permanente ale Parlamentului, instituţie care l-a învestit pe Dan Grigore ca membru CNA.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor