Sever Voinescu (PDL): Ne vom întoarce mai repede la putere decât credem

Epoch Times România
18.05.2012

Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu este convins că partidul său se va întoarce la putere mai repede decât cred mulţi democrat-liberali, iar principala problemă a partidului nu a fost şi nu este una de comunicare, ci una legată de faptul că "nu şi-a ales cei mai buni oameni".

 

"Lucrurile se îndreaptă spre revenirea noastră la putere. Ştiu sigur că vom reveni la putere. Sunt preocupat să revenim la putere, cu lecţiile învăţate după greşelile făcute. În rest, Victor Ponta face tot. (...) Ne vom întoarce la putere mai repede decât ne aşteptăm.(...) Sunt convins că vom învinge" , a spus, vineri, Sever Voinescu, în timpul unei dezbateri electorale la Sibiu.

Acesta a recunoscut că PDL a făcut greşeli, dar a explicat că principala greşeală nu a fost că nu a comunicat bine, ci că nu şi-a ales cei mai buni oameni pe care să îi promoveze în funcţii.

"Am făcut greşeli, am plecat de la putere, pentru că este acel trend în întreaga Europă şi pentru că noi înşine am greşit. (...) S-a spus că nu comunicăm bine. Este greu să comunici. (...) Problema reală a partidului nu era şi nu este de comunicare. A fost şi este de resurse umane. Nu am ştiut să aducem competenţe", a explicat purtătorul de cuvânt al PDL.

Sever Voinescu l-a criticat dur pe premierul Victor Ponta, despre care a afirmat că, este "un campion al tupeului", care "duce cu zăhărelul" electoratul.

"Incompetenţa Guvernului Victor Ponta pune în pericol România. (...)Guvernul Ponta ne duce cu zăhărelul"., a subliniat Voinescu.

Acesta împreună cu Valeriu Stoica, Raluca Turcan, Cristina Trăilă au participat la o dezbatere cu tema "PDL în pragul alegerilor electorale".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor