Şercan: "Plagiatorul dovedit Bode a dat din nou în judecată Universitatea 'Babeş-Bolyai'"

Lucian Bode
Lucian Bode (Epoch Times România)

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a deschis un nou proces împotriva Universităţii "Babeş-Bolyai" (UBB) la Tribunalul Sălaj, anunţă, pe Facebook, jurnalista Emilia Şercan.

Potrivit jurnalistei, Bode cere prin noua sa acţiune în instanţă anularea hotărârii prin care Comisia de Etică s-a autosesizat ca să îi analizeze teza de doctorat.

"Plagiatorul dovedit Bode a dat din nou în judecată Universitatea 'Babeş-Bolyai', iar de această dată cere anularea hotărârii prin care Comisia de Etică s-a autosesizat ca să îi analizeze teza de doctorat.

Acest al doilea proces era de aşteptat pentru că nu putea cere doar suspendarea hotărârii fără să ceară şi anularea acesteia.

Între timp, a fost înregistrat şi recursul în primul dosar - pe care dr. Bode l-a pierdut - la Curtea de Apel Cluj, însă nu s-a stabilit un termen de judecată.

Interesant este că plagiatorul dovedit Bode nu a dat totuşi în judecată UBB pentru a cere anularea hotărârii prin care Comisia de Etică a decis ca teza sa e plagiată, iar eu aş zice că nici nu o va face pentru că ar trebui să arate în faţa instanţei că teza sa este una originală, ceea ce e imposibil.

De altfel, plagiatorul dovedit Bode avea opţiunea să mă dea şi pe mine în judecată pentru că l-am denigrat spunând că teza lui e plagiată. Nu a făcut-o şi nu o va face din acelaşi motiv: cum ar putea să demonstreze în faţa unei instanţe că nu a plagiat?

Iar cum nu poate face asta, pateticul plagiator dovedit Bode - şeful de facto al Partidului Naţional Liberal - plăteşte nişte lachei să mă atace. Oare ce gândeşte în sinea lui despre treaba asta tătucul României Educate?", scrie, pe Facebook, Şercan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne