Şefa PNL: Propunerea PSD de prim-ministru marchează înfrângerea lui Dragnea în interiorul partidului

Noua propunere a social-democraţilor pentru funcţia de premier al României, Sorin Grindeanu, marchează înfrângerea lui Liviu Dragnea, este de părere preşedintele PNL Raluca Turcan.
Raluca Turcan(Presedinde PNL),
Raluca Turcan(Presedinde PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Propunerea PSD de prim-ministru - Sorin Grindeanu, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş - marchează înfrângerea lui Liviu Dragnea în interiorul partidului, a declarat miercuri, pe contul său de Facebook, şefa PNL Raluca Turcan.

"După încercarea lui Liviu Dragnea de a guverna România pe persoană fizică, prin interpuşi, partidul a trebuit să improvizeze o formulă pentru a mai salva din eşecul major înregistrat în ultimele zile.

PSD a optat astfel pentru o soluţie de avarie, temporară, după respingerea dură a soluţiei inventate de Liviu Dragnea pentru a beneficia de control total asupra primului ministru", a scris Raluca Turcan.

Şefa liberalilor consideră că jocurile interne din PSD stau la baza acestei noi propuneri şi nu interesul public, de a avea o guvernare la standarde europene de eficienţă şi transparenţă.