SCM Râmnicu Vâlcea a cucerit 'Memorialul Constantin Tita'

Campioana en-titre a României şi-a adjudecat ediţia cu numărul 11 a "Memorialului Constantin Tita" la handbal feminin, în urma succesului înregistrat, duminică, în faţa formaţiei SCM Craiova cu scorul de 23-18 (11-9).
SCM Râmnicu Vâlcea - SCM Craiova 23-18 (11-9), în ultimul meci al  turneului.
SCM Râmnicu Vâlcea - SCM Craiova 23-18 (11-9), în ultimul meci al turneului. (SCM Râmnicu Vâlcea - Handbal feminin/facebook)

SCM Râmnicu Vâlcea este câştigătoarea ediţiei cu numărul 11 a "Memorialului Constantin Tita" la handbal feminin, după o victorie clară înregistrată în faţa celor de la SCM Craiova în ultimul meci al turneului. Partida desfăşurată în Sala Sporturilor "Traian" din Râmnicu Vâlcea s-a terminat cu scorul de 23-18 (11-9).

Cea mai în formă jucătoare de la campioana României a fost Elghaoui care a reuşit să marcheze de cinci ori. Ea a fost ajutată de Marta Lopez 4, Norgaard 4, Glibko 3, Trifunovic 2, Liscevic 2, Badea 1, Gonzalez 1 şi Fernandez 1. De partea cealaltă, oaspeţii s-au remarcat prin Savu 5, Ticu 4, Klikovac 3, Orşivschi 3, Zamfir 2 şi Colac 1.

În clasamentul final SCM Râmnicu Vâlcea a fost urmată de SCM Craiova, HC Zalău şi CSM Slatina.

Ana Maria Ticu, de la SCM Craiova, a fost golghetera competiţiei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport