Schimbarea 3 şi 4: Bondrea şi Popa, afară!

Marian Bondrea şi Ionuţ Popa, antrenorii echipelor CS Turnu Severin şi CSMS Iaşi, au fost daţi afară de la cârma formaţiilor pe care le pregăteau, ei fiind tehnicienii cu numărul 3 şi 4 pe lista celor demişi în acest sezon, după Claudiu Niculescu (U Cluj) şi Bogdan Stelea (Astra Ploieşti).
(Jamie McDonald / Getty Images)
Bogdan Costea
27.08.2012

Marian Bondrea şi Ionuţ Popa, antrenorii echipelor CS Turnu Severin şi CSMS Iaşi, au fost daţi afară de la cârma formaţiilor pe care le pregăteau, ei fiind tehnicienii cu numărul 3 şi 4 pe lista celor demişi în acest sezon, după Claudiu Niculescu (U Cluj) şi Bogdan Stelea (Astra Ploieşti).

Marian Bondrea a plătit pentru rezultatele foarte slabe ale nou-promovatei CS Severin, iar cel care îl va înlocui este fostul antrenor al lui Dinamo, Liviu Ciobotariu. "Motivul îl reprezintă rezultatele slabe: nu e admisibil să obţinem doar două puncte în şase etape. Sperăm că astfel vom produce un şoc la echipă", a anunţat vicepreşedintele clubului, Gheorghe Frăţică, pe site-ul oficial al clubului.

"Astăzi m-am înţeles cu cei de la Turnu Severin şi mâine urmează să semnez contractul şi să încep munca. Obiectivul este bineînţeles salvarea de la retrogradare şi cred în el pentru că altfel nu m-aş fi angajat la o astfel de muncă dacă nu aş fi crezut. Cunosc echipa destul de bine şi nu cred că deocamdată vom mai avea nevoie de întăriri pentru a ne realiza obiectivul, poate în pauza de iarnă ", a declarat noul antrenor, Liviu Ciobotariu. În vârstă de 41 de ani, Ciobotariu a antrenat ultima dată pe Dinamo Bucureşti, fiind înlocuit în luna aprilie cu Dario Bonetti. Ciobotariu a mai pregătit Dunărea Galaţi, CS Otopeni, Curtea de Argeş, Pandurii Târgu Jiu şi CF Brăila. După şase etape în campionatul Ligii I, CS Turnu Severin ocupă locul 16 în clasament, acumulând doar două puncte.

La rândul său, antrenorul echipei CSMS Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat că îşi va rezilia contractul cu gruparea ieşeană pe cale amiabilă. "Am fost chemat de preşedintele Florin Prunea şi am discutat despre varianta rezilierii contractului cu CSMS Iaşi. În urma discuţiilor, îmi voi rezilia contractul cu Iaşiul pe cale amiabilă. Nimeni nu mi-a spus să continui la echipă. În această seară vom semna actele", a spus Popa. "Sunt un om cu experienţă în fotbal şi simt atunci când nu sunt agreat într-un anumit loc. Nu am nimic cu Prunea sau cu Stărică (n.r. - preşedintele Florin Prunea şi vicepreşedintele Cristian Stărică), dar pur si simplu simt că nu sunt ajutat. Le-am cerut să reziliem înţelegerea pe cale amiabilă, dacă asta va duce la bunul mers al echipei. Sincer, nici eu parcă nu mai am nicio tragere de inimă când văd că nu sunt ajutat", a mai spus Popa.

"Sunt un om cu experienţă în fotbal şi simt atunci când nu sunt agreat într-un anumit loc.Pur si simplu simt că nu sunt ajutat. Le-am cerut să reziliem înţelegerea pe cale amiabilă, dacă asta va duce la bunul mers al echipei.

Tehnicianul formaţiei ieşene a mai adăugat că este convins că CSMS Iaşi nu va retrograda: "În ciuda rezultatelor, echipa joacă fotbal şi sunt convins că vor veni şi victoriile. Suporterii ieşeni trebuie să continue să fie alături de echipă şi să-i susţină, chiar dacă eu nu voi mai fi antrenor".

După disputarea a şase etape din Liga I, CSMS Iaşi se află pe penultimul loc, cu două puncte.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor