SCENE IREALE. "Balerina" Şoşoacă şi-a adus susţinătorii şi joacă hora în benzinărie. Cu chiuituri

Sosoaca joaca hora in benzinarie
Sosoaca joaca hora in benzinarie (Captura video)

Senatoarea Diana Şoşoacă, unul dintre politicienii care îi aducea osanale oficiosului Kremlinului, Sputnik, a protestat la sediul unei benzinării OMV.

Îmbrăcată cu ie şi o fustă din material vaporos, în stilul celor purtate de balerine, Şoşoacă a dansat viguros, nu înainte de a se victimiza într-un live, plângându-se că abia se descurcă cu indemnizaţia (uriaşă) de parlamentar, motivând că venitul ei e singurul din familie.

"Când văd că dau 4 milioane pe un plin, înnebunesc", a declarat Şoşoacă.

Aceasta a mai ţinut să o demonizeze pe Ursula von der Leyen pe motiv că a spus că în UE, după 2035, se vor mai fabrica numai maşini electrice.

"Păi cine îşi permite? Să vă intre bine în cap, fraierilor, noi mergem şi cu căruţa, cu caii şi tot facem manifestare împotriva voastră", a declarat Şoşoacă.

La horă s-a chiuit puternic.

La protest au mai luat parte, potrivit presei, deputatul (independent) Mihai Lască, politician condamnat definitiv la 2 ani de închisoare cu suspendare şi 120 de zile de muncă în folosul comunităţi, Luis Lazarus şi Dan Chitic. Şi Lască şi Şoşoacă au intrat în parlament pe listele AUR. Interesant mai este faptul că protestul nu a fost organizat, de exemplu, la un Lukoil.

Vă invităm să urmăriţi şi materialul video.