Scandal URIAŞ în Parlament: Protest-surpriză anti-USL. Oamenii au venit să le bată obrazul politicienilor

Protest
Protest

Scandal URIAŞ în Parlament: Protestatarii au venit să le bată obrazul politicienilor după renaşterea USL. Angajaţii Parlamentului au încercat să îi dea afară. Oamenii sunt supăraţi că liberalii le-au cerut votul ca să îi scape de PSD şi acum i-au trădat.

"Superman, vino să vorbeşti cu noi!", i-au strigat protestatarii lui Florin Cîţu.

"Ruşine!", i-au strigat, de asemenea, şefului PSD Marcel Ciolacu şi "premierului OUG 13" Sorin Grindeanu.

"Doamna Firea, vă pregătiţi de Preşedinţie? Călcaţi pe cadavre!"

"Domnule Vîlceanu, cum e să bateţi palma cu PSD? V-aţi întors acasă?"

Şi liberalul Pavel Popescu a fost interpelat: "Ai fost cu noi în stradă, nu ţi-e ruşine, hoţule?" / Pavel Popescu a trecut pe lângă ei cu telefonul la ureche fără să-i bage în seamă.

Angajaţii Parlamentului au încercat să îi dea afară pe cetăţeni, care au venit cu un banner mare pe care scria "Tot Voi?". Au reuşit să le smulgă într-un final bannerul, dar oamenii s-au aşezat pe jos, astfel că nu au putut fi evacuaţi.

"Ce aşteptaţi, de ce nu ne gazaţi?", le-a reproşat o protestatară.

Protest
Protest

Liderii USR Mihai Poliţeanu şi Tudor Benga au intervenit în favoarea protestatarilor şi le-au cerut angajaţilor din Parlament să nu mai pună mâna pe ei. La fel a încercat şi liderul AUR George Simion, care spune că este dictatura lui Klaus Iohannis.

În replică, protestatarii i-au cerut lui Simion să plece şi să nu încerce să se urce pe protestul lor. La rândul său, Simion le-a cerut să scandeze şi contra preşedintelui: "Domnii de la rezist, ziceţi şi de Iohannis, că l-aţi votat".

Cei trei protestatari sunt: Marian Rădună (Geeks for Democracy), Diana Voicu (Iniţiativa România) şi Ligia Măhălean (Umbrela Anticorupţie Cluj).

Vă invităm să urmăriţi materialul video.