"Sărmana femeie e colegă cu Grapini" - Preda o ironizează pe candidata lui Voiculescu la prezidenţiale

Cristian Preda
Cristian Preda (Mihut Savu /Epoch Times Romania)

Fostul europarlamentar Cristian Preda a ironizat-o pe Ramona Ioana Bruynseels, candidata la prezidenţiale din partea Partidului Umanist, formaţiunea lui Dan Voiculescu.

"Una dintre candidatele la preşedinţie a declarat că Rusia e membră NATO. Nu, nu-i vorba despre Dăncilă :). Sărmana femeie - pe nume Bruynseels - e colegă cu Grapini în Partidul Puterii Umaniste şi a fost secretar de stat în guvernul Tudose, ocupându-se - ţineţi-vă bine! - de relaţiile cu SUA", a scris Preda, pe pagina sa de Facebook.

La remarca unui internaut că Bruynseels a fost şi consiliera premierului Viorica Dăncilă, reprezentantul PLUS a precizat ironic: "Duelul lor pe teme de politică externă nu trebuie ratat!"

Acelaşi cetăţean a continuat: "Bruynseels preşedinte şi Dăncilă prim-ministru, vă puteţi imagina aşa ceva?"

"Nu mi le pot imagina pe cele două lucrând la Cotroceni şi Palatul Victoria fără Grapini la Externe", a replicat fostul deputat european.

"Şi a studiat şi la Harvard! Un pic...", a intervenit un alt internaut.

"Eşti sigură că e aşa şi că nu e vorba despre unul din acele CV-uri mincinoase cu care se fălesc atâţia şi atâţia semidocţi?", a răspuns Preda.

Reamintim că Ramona Ioana Bruynseels a declarat luni seară, într-o emisiune la Digi 24, că România şi Rusia sunt "împreună parte a NATO".

Întrebată de moderator dacă ne uităm şi spre partenerii din Est sau îi ignorăm total, Ramona Ioana Bruynseels a "identificat" drept partener Rusia...

"Nu îi ignorăm total şi nici nu avem cum. Suntem împreună cu Rusia parte a NATO, trebuie să ne continuăm exerciţiile bilaterale şi şi exerciţiile din cadrul NATO pe partea militară, trebuie să...", a afirmat Bruynseels, aceasta în condiţiile în care Rusia nu numai că nu este în NATO ba, în plus, relaţiile sunt şi tensionate, pe tema scutului antirachetă, a anexării Crimeii, a prezenţei navelor NATO pe Marea Neagră etc.