Ruxandra Dragomir (PMP): Sper să nu dezamăgesc în noua carieră de om politic

Ruxandra Dragomir, preşedintele Federaţiei Române de Tenis la conferinta de presa oficiala a turneului BCR Open Romania.
Ruxandra Dragomir, preşedintele Federaţiei Române de Tenis la conferinta de presa oficiala a turneului BCR Open Romania. (www.bcropen.ro)

Fosta tenismenă Ruxandra Dragomir, care ocupă funcţia de preşedinte al Organizaţiei de Femei a Partidului Mişcarea Populară (PMP), a afirmat miercuri, la Piteşti, că îşi doreşte să aibă în cariera politică un succes la fel de mare ca cel pe care l-a avut în sport.

"Am acceptat aceste două funcţii, cea de preşedinte al organizaţiei de femei şi cea de coordonator al organizaţiei de Argeş cu mare onoare, dar în acelaşi timp cu mare responsabilitate. (...) M-am decis să fac un pas foarte important către o nouă carieră, cea de om politic şi sper să nu dezamăgesc. M-am bucurat de o carieră de succes ca sportivă şi sper că voi avea acelaşi succes în noua carieră pe care mi-am ales-o", a sus Ruxandra Dragomir la o conferinţa de presă prilejuită de inaugurarea sediului PMP Argeş.

Ea a precizat că inaugurarea sediului din Piteşti a acestei formaţiuni politice reprezintă doar primul pas în constituirea organizaţiei judeţene a partidului.

"Nu avem adeziuni semnate, pentru că eu mi-am dorit să lansez sediul prima dată, ca să dovedim de ce suntem în stare şi să arătăm încrederea cu care privim acest partid. Dar ştiu, am semnale că există mulţi oameni, mulţi argeşeni, care doresc să vină alături de noi", a precizat Dragomir.

La inaugurarea sediului au mai participat, printre alţii, preşedintele PMP, Eugen Tomac, preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda, precum şi consilierii prezidenţiali Cristian Diaconescu, Teodor Baconschi, Daniel Funeriu şi Cristian Hriţcu.