Rugby: Federaţia Neozeelandeză a înregistrat un profit de 7,7 milioane de dolari

(photos.com)
Epoch Times România
12.04.2012

Federaţia Neozeelandeză de Rugby (NZRU) a anunţat un profit de 7,7 milioane de dolari americani (9,6 milioane dolari NZ), la un an după ce comunica o pierdere de aproximativ aceeaşi valoare, relatează AP.

Câştigurile rezultate din schimbul valutar cu ocazia organizării Cupei Mondiale de anul trecut (10,8 milioane dolari americani) au acoperit pierderea de 2,6 milioane a forului neozeelandez, după deficitul de 7,6 milioane de dolari SUA din perioada financiară anterioară.

Preşedintele Mike Eagle a declarat că este satisfăcut pentru "performanţa financiară în condiţiile economice care continuă să fie dintre cele mai dificile pentru organizaţia noastră în ultimii ani".

Directorul executiv Steve Tew a declarat că în curând vor fi anunţate reînnoirile mai multor contract de sponsorizare, fapt care este un semn de încredere în modul comercial al forului din Noua Zeelandă.

Dacă starea financiară a NZRU pare solidă, organizaţiile regionale se confruntă cu mari probleme financiare, iar Otago Rugby Union, veche de 132 de ani, a evitat recent falimentul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor