Rugby: Echipa naţională a României U18 se pregăteşte pentru Campionatul European, din Franţa

(photos.com)
Epoch Times România
11.02.2011

Echipa naţională de rugby a României U18 se pregăteşte, în aceste zile, la Snagov, pentru Campionatul European, competiţie care va avea loc în perioada 15-24 aprilie 2011, în Franţa, la Tarbes.

Este vorba despre al doilea stagiu de pregătire pentru echipa antrenată de Daniel Boldor şi Ioan Harnagea.

La Campionatul European Under 18 din Franţa, formaţia României face parte din a doua grupă valorică, alături de alte şapte echipe.

După cum informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Rugby, începând cu acest an, la CE se va desfăşura un turneu play-off între echipele din Six Nations, împărţite în două grupe (Grupa A - Franţa, Tara Galilor, Italia şi Grupa B - Anglia, Irlanda şi Scoţia).

Echipele clasate pe locurile cinci şi şase în acest Play-Off (cel mai probabil Italia şi Scoţia) vor juca în grupa cu România, alături de Portugalia, Rusia, Germania, Georgia şi Belgia.

Primul meci al României la CE Under 18 este programat pe data de 16 aprilie 2011, contra echipei clasate pe locul cinci în play-off-ul echipelor din Six Nations.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor