"România va fi împărţită în cinci părţi" - Şoşoacă toarnă propagandă rusă la Realitatea TV chiar în ziua de Paşte

Diana Şoşoacă
Diana Şoşoacă
Andrei Pricopie
17.04.2023

Senatoarea pro-rusă Diana Şoşoacă a avut parte de o emisiune omagiu la Realitatea Plus, realizată de Anca Alexandrescu, chiar în ziua de Paşte, relatează jurnaliştii de la Aktual24. Emisiunea a fost filmată la casa de avocatură a lui Şoşoacă, într-un decor de lux, cu mobilă stil Ludovic.

"O felicit pe doamna Anca Alexandrescu, o consider o prietenă de luptă, vă felicit pentru lupta pe care o purtaţi", a declarat Diana Şoşoacă în debutul interviului.

Alături de Diana Şoşoacă, în emisiune, s-au aflat soţul şi alţi apropiaţi, cum ar fi actorul Florin Zamfirescu şi Luis Lazarus.

"Eu vă spun un lucru: nu fiţi vasalii nimănui! Păi noi ar trebui să fim Elveţia Europei. Aici ar trebui să se refacă drumul mătăsii. Ar trebui să fie lapte şi miere, ar trebui ca poporul să nu mai plătească pic de impozite, trăind numai din toate frumuseţile şi bogăţiile României: deschidere la mare, munţi, câmpii, grâne, energie nu mai vorbim, resurse minerale, petrol, gaze şi aşa mai departe", a afirmat Diana Şoşoacă.

Aşa-zisul plan al împărţirii României în cinci părţi

"Vreau să vă spun că, de la începutul războiului, Polonia negociază cu toate statele preluarea Ucrainei şi refacerea imperiului polonez. Noi, ca români, care avem teritorii acolo, nu zicem nimic. Am aflat de aceste tratate secrete.

Am aflat şi despre un plan în care România va fi împărţită în cinci părţi. Dacă Polonia preia Ucraina, va prelua şi teritoriile care ne-au aparţinut şi pe cele ale Ungariei, va forma cea de-a doua mare ţară din UE, dar prima din punct de vedere militar.

Am aflat la ambasada Rusiei, când am fost acolo, că Polonia vrea să-şi refacă imperiul. (…) Fiecare putere va prelua o regiune din România, unde fiecare are un interes", a mai susţinut Şoşoacă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor