România, medalii de argint şi bronz la Campionatele Mondiale de bob Under-23

Sportivii români au cucerit trei medalii la Mondialele Under-23 de la Winterberg (Germania). Una de argint în proba de bob-2 feminin, respectiv două de bronz la monobob feminin şi bob-2 masculin.
(COSR/facebook)

Sportivii români au cucerit trei medalii (una de argint şi două de bronz) la Campionatele Mondiale de bob Under-23 ce s-au desfăşurat în acest weekend în staţiunea turistică Winterberg (Germania).

Medaliile de bronz au fost cucerite sâmbătă în proba de monobob feminin, prin Georgeta Popescu, campioană olimpică de tineret şi campioană europeană de juniori, şi la bob-2 masculin, prin Andrei Nica şi Mihai Calancea.

Medalia de argint a fost adjudecată, duminică, la bob-2 feminin de Georgeta Popescu şi Antonia Sârbu, care au fost înregistrate cu timpul de 1 min 56 sec 86/100. Victoria a revenit perechii germane Charlotte Candrix/Cynthia Kwofie, cu timpul de 1 min 55 sec 20/100.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport