CFR Cluj a remizat cu formaţia din liga a doua germană, FC Heidenheim

Campioana României a încheiat turneul de pregătire de la Oliva Nova (Spania) cu un rezultat de egalitate, scor final 2-2. Golurile echipei antrenate de Dan Petrescu au fost marcate de Yuri şi Rangelo Janga.
CFR Cluj - FC Heidenheim 1-1, într-un meci amical.
CFR Cluj - FC Heidenheim 1-1, într-un meci amical. (Fotbal Club CFR 1907 CLUJ/facebook)

CFR Cluj a obţinut un nou rezultat de egalitate în stagiul de pregătire de la Oliva Nova (Spania).

După remiza cu echipa germană de ligă secundă Holstein Kiel, scor 1-1, înfrângerea cu SV Darmstadt, liderul ligii secunde germane, cu scorul de 1-0, respectiv victoria înregistrată în faţa selecţionatei sindicatului fotbaliştilor spanioli (AFE) cu 3-0, gruparea din Gruia a încheiat la egalitate cu FC Heidenheim, echipă din liga a doua germană, scor final 2-2.

Au punctat Yuri (min. 57) şi Rangelo Janga (80) pentru clujeni, în timp ce pentru oponenţi (a treia clasată în Zweite Bundesliga) a punctat Ţîru (autogol -26), şi Thomalla (84).

CFR are programat primul meci oficial din acest an pe 23 ianuarie, în deplasare cu liderul Farul Constanţa (20:00), în etapă a 22-a a Superligii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport