România eliminată surprinzător de Albania cu 1-0. Reacţii după meci

(Echipa Naţională de fotbal a României/facebook)

Echipa României a pierdut şansa de a se califica în optimle Campionatului European de Fotbal din Franţa. Selecţionata pregătită de Anghel Iordănescu a prestat un fotbal slab în partida decisivă cu Albania, pierzând cu 1-0 un meci contra unei echipe modeste, o naţională care nu ne mai învinsese din anul 1948.

Greşelile incredibile şi lipsa de încredere ale jucărorilor au condus la un meci în urma căruia rămân foarte multe întrebări fără răspuns.

Antrenorul Anghel Iordănescu şi jucătorii iau acest eşec foarte uşor părând neîngrijoraţi de parcursul pe care l-au avut la acest campionat.

"Nu vreau să le reproşez băieţilor că n-au avut atitudine. Una peste alta, am făcut un meci bun cu Franţa. Am făcut un meci bun cu Elveţia şi apoi a venit această înfrângere”, a susţinut Anghel Iordănescu la finalul jocului.

Portarul Tătăruşanu, care a comis erori şi la celelalte meciuri, declara ”Normal că este şi vina mea la gol, îmi asum! Dar aşa este în fotbal. Sunt şi momente grele, cum este acesta şi trebuie să mergem înainte. Nu ne aşteptam să ne bată, dar ei au progresat foarte mult! Fotbalul românesc va merge înainte şi aşa, asta e. Asta a fost valoarea noastră la acest turneu final."

Marius Şumudică, antrenor la Astra Giurgu, a declarat la Digi 24: "Tot ce se întâmplă trebuie schimbat. Tot cei care au greşit şi şi-au bătut joc ar trebui să-şi prezinte demisiile. Toţi care au fost alături de naţională. Indiferent că e preşedinte, vicepreşedinte. Nu cred că a mai existat în fotbalul românesc să schimbi maseuri şi medici şi să faci experienţe cu o săptămână sau două înainte de Euro.'

Ceea ce s-a întâmplat la acest Campionat European a fost o batjocură la adresa fotbalului românesc”, a mai precizat Şumudică.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport