#Rezistenţa contraatacă. "Cea mai aglomerată intersecţie din Bucureşti" versus "Cel mai frumos balcon!"

Gabriela Firea-Primar General Bucuresti
Gabriela Firea-Primar General Bucuresti (Florin Chirila/Epoch Times)

Nemulţumiţi că în loc să rezolve problemele reale ale Capitalei, Gabriela Firea se ţine de organizat concursuri de balcoane şi faţade, comunitatea "600000 pentru Rezistenţă" de pe Facebook, lansează propriul concurs ce are drept finalitate să-i reamintească primăriţei că ar ar fi cazul să facă ceea a promis în campania electorală.

"Ca urmare a concursului organizat de dna Primar Gabriela Firea, intitulat "Cel mai frumos balcon şi cea mai frumoasă faţadă", ne-am gândit să lansăm şi noi concursul: “CEA MAI AGLOMERATĂ INTERSECŢIE DIN BUCUREŞTI”.

Concursul are scopul de a atrage atenţia doamnei Primar, care a declarat că în şase luni de la alegerea sa în fruntea PMB, traficul rutier din Bucureşti va fi mult îmbunătăţit, asupra problemelor reale din Capitala Europeană a României. Cât de bine se circulă după zece luni de la câştigarea alegerilor de către dna Firea, vom vedea împreună, în urma rezultatelor concursului nostru", scriu, pe Facebook, reprezentanţii comunităţii.

De participat pot participa toţi #rezistenţii care îşi pierd momente importante din viaţă în “fluidizatul” trafic din Bucureşti şi care dispun de un telefon cu care să poată imortaliza (fără să se expună riscurilor de accident) aglomeraţia cu care se confruntă în drumul său, adaugă organizatorii. Mai multe informaţii, aici.

Reamintim că, după ce a "împodobit" Capitala cu iepuraşi şi floricele spânzurate între stâlpii de iluminat, Gabriela Firea a venit cu o nouă iniţiativă care, de data aceasta, îi va implica şi pe cetăţeni: organizarea unui concurs cu tema "Cea mai frumoasă faţadă, cel mai frumos balcon, cea mai frumoasă curte". Detalii aici.

"600.000 pentru Rezistenţă" - denumită iniţial "600000 pentru România" - este o pagină apărută în urma protestelor stârnite de adoptarea OUG 13, proteste la care au luat parte, în punctul lor culminant - seara de 5 februarie când a fost anunţată abrogarea OUG 13 - 600.000 de români. Comunitatea "600.0000" a fuzionat cu grupul #Rezistenta, intenţia fiind ca cele două pagini de Facebook să se contopească în curând.