Refugiat irakian: ”Am făcut uz de dreptul meu de a-mi ucide soţia”

Un refugiat irakian în Germania şi-a ucis soţia, mama celor 3 copii ai săi.
Criza refugiaţilor în Europa
 
Criza refugiaţilor în Europa   (Foto: Spencer Platt/Getty Images - Epoch Times Germania)

Un refugiat irakian şi-a ucis soţia, mama celor 3 copii ai săi, pe supoziţia că aceasta ar fi avut o relaţie cu un alt bărbat. Iar faptul că trebuie să intre acum în închisoare în Germania, făptaşul nu îl înţelege.

Refugiatul Jumaah K. este convins că avea dreptul să-şi sugrume soţia în vârstă de 26 de ani. El a acuzat-o pe mama celor 3 copii ai săi de adulter şi el consideră că, din această cauză, ea a trebuit să moară.

Acum refugiatul în vârstă de 32 de ani a fost adus în faţa Tribunalului Regensburg şi se miră de ce trebuie să meargă la închisoare pentru uciderea soţiei sale, relatează publicaţia "Die Welt".

Conform acuzaţiei, irakianul migrant şi-a omorât soţia din pură gelozie. Soţul crede că aceasta avea o relaţie cu un alt bărbat şi din aceastsă cauză, în noiembrie 2015, Jumaah K. şi-a sugrumat soţia în dormitor în localitatea Laaber (districtul Regensburg).

Conform aceleaşi publicaţii, la începerea procesului, făptaşul nu a declarat nimic referitor la fapta sa.

Conform raportului, cei 3 copii, cu vârste între 3 – 8 ani se aflau în casă în momentul în care a avut loc crima, dar dacă copiii au asistat direct la tragedie nu este clar încă.

După comiterea faptei, irakianul s-a prezentat la poliţie împreună cu fiica sa de 3 ani. La interogatoriul poliţiei, acesta a spus: ”Am făcut uz de dreptul meu de a-mi ucide soţia”, raportează "Die Welt" citând un funcţionar. Dar Jumaah K. nu înţelege de ce va trebui să meargă la închisoare.

Familia de refugiaţi din Irak era cazată în Laaber de la începutul lui septembrie 2015. Sentinţa urmează a fi dată pe 22 iulie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe