Raportul de activitate al SRTV pentru 2011, respins de plenul Parlamentului

Senatorii şi deputaţii din Comisiile pentru cultură ale Parlamentului au respins marţi raportul de activitate al Societăţii Române de Televiziune (SRTV) pentru anul 2011.
Epoch Times România
12.06.2012

Senatorii şi deputaţii din Comisiile pentru cultură ale Parlamentului au respins marţi raportul de activitate al Societăţii Române de Televiziune (SRTV) pentru anul 2011.

Raportul de respingere formulat de Comisiile de cultură ale Parlamentului a fost adoptat cu 240 de voturi pentru şi patru abţineri.

Preşedintele Comisiei de cultură a Camerei Deputaţilor, Raluca Turcan, a anunţat că parlamentarii PDL nu vor participa la votul raportului de activitate al TVR pe 2011 pentru că nu a existat un aviz al Comisiilor de buget-finanţe pentru contul de execuţie bugetară.

"Dacă vreţi să îi decapitaţi politic pe cei din TVR este decizia dumneavoastră", a spus Raluca Turcan.

Prin adoptarea de către plen a raportului de respingere al Comisiilor de cultură, raportul de activitate al SRTV pe 2011 a fost respins iar CA al SRTV şi preşedintele-director general al instituţiei îşi vor încheia mandatul, fiind demişi de drept.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor