Raluca Turcan: PDL trebuie să atace în justiţie decizia Guvernului de retragere a fondurilor date primăriilor

Epoch Times România
10.05.2012

PDL trebuie să atace în justiţie decizia noului Guvern Ponta prin care acesta a hotărât retragerea fondurilor alocate de fostul Guvern Ungureanu, primăriilor, spune deputatul PDL Raluca Turcan, într-o postare pe blogul personal.

"Victor Ponta a făcut un gest clar politic, de intimidare a primarilor PDL aflaţi în prag de alegeri. Iar PDL trebuie să atace în justiţie acest abuz şi să-i demonstreze lui V. Ponta un lucru simplu: domnule procuror, aţi încălcat legea!", susţine Raluca Turcan.

Aceasta crede că primele zile la guvernare ale premierului Ponta dovedesc "primele răzbunări politice". Raluca Turcan a calificat drept "scandaloasă" decizia luată în primele zile ale mandatului de către premierul Ponta, prin care fondurile alocate de fostul guvern comunităţilor locale, au fost retrase.

"Eu am înţeles că venirea domnului Ponta la guvern reprezintă victoria dreptăţii şi corectitudinii, dar văd ca dl. Ponta are o idee cu totul deformată despre corectitudine. În loc să poarte război cu comunităţile locale, mă aştept ca Victor Ponta să se războiască cu criza, cu deficitele bugetare, cu decalajele de dezvoltare care ne despart de UE", a menţionat pe blog Raluca Turcan.

Deputatul PDL crede că noul premier se răzbună pe primarii democrat-liberali.

"Se pare că astfel de bătălii sunt prea grele pentru noul premier, care a decis că e mai simplu să atace primarii PDL pentru nişte alocări perfect legale de fonduri bugetare. Sunt bani de care comunităţile locale au nevoie, care merg pe plăţi de salarii ale personalului primăriilor, pe plata datoriilor acestor primării", se mai arată în comentariul postat pe www.turcanraluca.ro.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor