Raluca Turcan: Guvernul Tudose mai are bani pentru pensii şi salarii doar până în octombrie

Problema cea mai serioasă este că acest Guvern PSD-ALDE mai are bani pentru plata pensiilor şi salariilor până în luna octombrie, a tras un semnal de alarmă fosta şefă a PNL, Raluca Turcan, care susţine că are informaţii consistente în acest sens.
Raluca Turcan(Presedinte PNL),
Raluca Turcan(Presedinte PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Coaliţia de guvernare PSD-ALDE a reuşit contraperformanţa să îngrijoreze complet mediul de afaceri, a fost bulversat complet mediul de afaceri, a acuzat luni, la RFI, prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan.

"Din nefericire, această majoritate de guvernare, parlamentară şi cu decizie în Guvern, PSD-ALDE a reuşit contraperformanţa să îngrijoreze complet mediul de afaceri, a fost bulversat complet mediul de afaceri. Au semănat foarte multă neîncredere, lipsă de predictibilitate, care este vitală pentru oamenii de afaceri şi o îngrijorare foarte mare, care evident duce la contractarea investiţiilor. Problema cea mai serioasă este că, din informaţii consistente, acest Guvern mai are bani pentru plata pensiilor şi salariilor până în luna octombrie", a declarat Turcan.

Solicitată să-şi asume afirmaţia cu cifre şi analize, prim-vicepreşedintele PNL a replicat:

"Este o afirmaţie pe care mi-o asum în baza unor informaţii pe care le primesc şi eu de la oameni care lucrează în instituţiile statului şi care sunt mai îngrijoraţi decât foarte mulţi guvernanţi la ora actuală. Şi atunci pentru această situaţie financiară dramatică, ei trebuie să găsească soluţii alternative de completare a veniturilor la buget. De aceea, sunt şi eu foarte îngrijorată de ceea ce urmează să se întâmple în privinţa regimului fiscal".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne