Rafila: Domnul Ciolacu este un om deschis, rapid adaptabil, are vorbele la el

Alexandru Rafila
Alexandru Rafila (Epoch Times Romania)

Noua vedetă a PSD, medicul Alexandru Rafila, cel care va deschide lista candidaţilor pentru Camera Deputaţilor, a declarat că la prezidenţialele din 2019 nu a votat-o pe Viorica Dăncilă.

„Nu am votat-o pe Viorica Dăncilă. Dumneavoastră aţi fi votat cu Viorica Dăncilă dacă eraţi membru al PSD? Nu puteam. Viorica Dăncilă este o persoană respectabilă, nu am absolut nimic cu dânsa, dar această calitate de preşedinte al partidului, de prim-ministru trebuie ocupată – mai ales dacă vorbim de un partid mare – de o persoană care are abilităţi nu numai manageriale, trebuie să aibă o cunoaştere profundă din mai multe domenii şi trebuie să aibă abilităţi de comunicare. Or, aceste trei elemente i-au lipsit, din punctul meu de vedere, Vioricăi Dăncilă şi, în lipsa lor, credibilitatea mai ales pentru reprezentarea unei ţări cum este România nu cred că era cea potrivită”, a declarat Alexandru Rafila la Digi24.ro

Pe de altă parte, Rafila pare mulţumit de actuala conducere a partidului, mai exact de Marcel Ciolacu:

„Domnul Ciolacu este un om deschis, este foarte rapid adaptabil situaţiilor cu care se confruntă, are vorbele la el, are seriozitate şi mi s-a părut că – cel puţin în raport cu mine – absolut tot ceea ce am discutat a avut o urmare firească”, a declarat Alexandru Rafila.