PSD se răţoieşte la Cioloş: Să nu îndrăznească să-l propună pe Vlad Voiculescu ca Ministru al Sănătăţii

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu

În contextul în care Dacian Cioloş urmează să vină curând cu o nouă propunere de Guvern, PSD ţine să îi transmită acestuia să nu "îndrăznească" să-l includă în propunerea sa pe Vlad Voiculescu.

"Prezenţa lui Vlad Voiculescu sau a interpuşilor săi pe o astfel de listă ar reprezenta o sfidare intolerabilă şi o bătaie de joc la adresa societăţii româneşti!", susţin reprezentanţii PSD.

PSD îl somează pe prim-ministrul desemnat Dacian Cioloş să nu îndrăznească să-l includă în propunerea sa guvernamentală pe groparul sistemului de sănătate, Vlad Voiculescu, care prin nepăsare, incompetenţă şi scandal a provocat catastrofa sanitară generalizată pe care o trăim în aceste zile.

Chiar dacă echipa guvernamentală propusă de Dacian Cioloş nu ar avea nicio şansă de a primi votul de încredere al Parlamentului, prezenţa lui Vlad Voiculescu sau a interpuşilor săi pe o astfel de listă ar reprezenta o sfidare intolerabilă şi o bătaie de joc la adresa societăţii româneşti! Miniştrii USR-Plus de la Sănătate sunt direct vinovaţi de dezastrul medical şi umanitar în care a ajuns România. Nu au niciun drept să acuze acum că n-au avut fonduri sau putere de decizie, după ce luni de zile s-au lăfăit în fotoliu de ministru fără a avea nimic de obiectat.

Astăzi românii au ajuns să sape gropile din cimitir cu excavatorul, pentru că, în lunile precedente, Vlad Voiculescu şi ceilalţi interpuşi ai săi au fost mai interesaţi de privatizarea serviciilor medicale şi de controlul achiziţiilor din Sănătate decât de pregătirea sistemului sanitar pentru mult anunţatul val patru al pandemiei! Ei sunt direct responsabili pentru pacienţii arşi în spitale, pentru numărul insuficient de paturi de la ATI şi pentru lipsa generalizată a medicamentelor pentru tratarea bolnavilor COVID-19, care mor cu zile şi aglomerează cimitirele din România!

Aceşti gropari ai sistemului medical nu au ce căuta pe lista unui nou guvern! Locul lor este pe lista celor care vor trebui investigaţi pentru catastrofă sanitară pe care au provocat-o în România!", transmite PSD într-un comuniat de presă.

Merită reamintit că PSD este partidul care a dat în ultimii ani doi miniştri extrem de controversaţi la Ministerul Sănătăţii: pe Nicolae Bănicioiu, cel care spunea că avem de toate când tinerii arşi de la Colectiv se stingeau în spitale şi pe Sorina Pintea, trimisă în judecată pentru luare de mită în forma continuată.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne