PSD Iaşi se dezice de Bănicioiu: Niciun moment nu a făcut cinste organizaţiei

Nicolae Bănicioiu
Nicolae Bănicioiu (Epoch Times România)

Fostul ministru al Sănătăţii Nicolae Bănicioiu nu a făcut niciodată cinste PSD Iaşi, pe listele căreia a fost ales deputat, a reacţionat organizaţia judeţeană, în cadrul unui comunicat de presă, după cea mai de răsunet dezertare din partid.

"În ceea ce priveşte decizia domnului Nicolae Bănicioiu, ales deputat pe listele PSD Iaşi şi care a anunţat că părăseşte corabia PSD, se impun câteva clarificări. Nu ne face plăcere să o spunem, dar niciun moment nu a făcut cinste organizaţiei de la Iaşi. Nu a participat la nicio şedinţă internă şi nu a demarat sau susţinut niciun proiect pentru judeţul Iaşi. Am încercat, în permanenţă, să rezolvăm intern aceste aspecte şi am crezut în conectarea acestuia, la un moment dat, la proiectele Iaşiului, îndeosebi la cele care priveau sistemul de sănătate. Trebuie să o spunem acum, clar şi răspicat, că domnul Bănicioiu a fost animat doar de dorinţa de a obţine statutul de parlamentar. De altfel, a şi apărut pe listele PSD Iaşi doar pentru că a fost şi este prietenul lui Mihai Chirica, preşedintele de organizaţie de atunci şi al lui Victor Ponta", a transmis PSD Iaşi.

Organizaţia a subliniat că PSD reprezintă, conform votului dat de români în 2016, cel mai puternic partid politic din România.

"Suntem convinşi că niciunul dintre aceste atacuri nu va reuşi să destabilizeze familia social-democrată şi nici unitatea acesteia. Programul de guvernare al PSD trebuie dus la capăt, până în 2020", a punctat PSD Iaşi.

Reamintim că Nicolae Bănicioiu se numără printre parlamentarii PSD care au decis să plece din partid pentru a se alătura proiectului Pro România, formaţiune condusă de fostul premier Victor Ponta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne