Primarul cu Maybach şi-a ameninţat angajaţii Primăriei că-i împuşcă în cap (audio)

Marian Pătuleanu, primarul comunei Singureni
Marian Pătuleanu, primarul comunei Singureni (Youtube - screenshot)

Marian Pătuleanu, primarul comunei Singureni, unicul edil posesor de Maybach din judeţul Giurgiu, ar fi intrat în sediul Primăriei cu pistolul ameninţând angajaţii că-i împuşcă în cap. Incidentul a avut loc anul trecut, după ce primarul se întorsese dintr-o vizită din Germania, informează Ora de Giurgiu. Pătuleanu era foarte supărat şi acuza că cineva din primărie adusese la cunoştinţa soţiei lui (Irina) o discuţie pe care el o avusese cu o angajată a primăriei (Lili).

„..găsesc un telefon care a sunat-o pe Irina sau că a făcut... Eu o descopăr treaba asta, indiferent ce se întâmplă. Eu indiferent ce se întâmplă pe lumea asta nu am cum să nu descopăr cine a băgat paraziţii la Irina. [...] Eu vă spun doar atât: cine a atentat la familia mea, ăsta (moment în care primarul Pătuleanu scoate pistolul), ăsta... uitaţi-l aici..., credeţi-mă, şi mă jur pe fetele mele, de nu l-oi împuşca direct în cap. Să se audă în toată România. Cine interesează...De ce interesează pe voi de mine? Nu vă înţeleg. Ce treabă am eu cu voi, familiile voastre. Vreau să ştiu şi eu care e motivul vostru de vă interesează de mine […]

A recunoscut mama. Eu mă duc la ea şi ţi-o împuşc pe mama. Pe MAMA! Că e băgate paraziţii din primărie. […] Am spus aşa: cine a atentat la familia mea, direct în cap îl împuşc. Toată viaţa lui va avea de suferit din cauza mea. Să fie clar […] că trăiesc eu cu Lili, că fac eu...care e treaba voastră, bă? Şi chiar dacă aş trăi, care e treaba voastră? Care se consideră vinovat să părăsească incinta. [...] Eu vă spun să ştie toată lumea, indiferent care este situaţia mea acasă, că mă despărţesc sau nu, io fac ce vrea io, sunt pe picioarele mele.

Care se simte vinovat de aici, să plece că-l împuşc, io-l împuşc, domnule contabil!”, a ameninţat primarul comunei Singureni.

Vă invităm să ascultaţi materialul audio.