Preşedintele chinez Xi Jinping şi liderii PCC, acuzaţi de "crime împotriva umanităţii". O petiţie online cere arestarea lor

Liderul comunist chinez Xi Jinping. (Sean Gallup/Getty Images)
Dana Moraru
17.04.2020

În mediul online a fost lansată de curând o petiţie care cere arestarea şi judecarea preşedintelui chinez Xi Jingping şi a tuturor liderilor Partidului Comunist Chinez pentru „crime împotriva umanităţii”. Aceştia sunt acuzaţi că au lansat în mod intenţionat virusul SARS CoV 2, generând la nivel mondial o criză pentru umanitate, menită să îngenuncheze statele lumii şi să le aducă la mâna guvernului comunist de la Beijing.

Iniţiatorul petiţiei - care poate fi accesată aici - acuză că virusul a fost creat cu intenţie criminală, iar petiţia conţine şi un link spre un material video, despre care susţine că ar conţine probe privind crearea intenţionată a virusului şi eliberarea lui în lume cu rol de armă biologică.

Redăm textul tradus al petiţiei, lansată pe pagina change.org.

Solicităm arestarea lui Xi Jinping şi PCC pentru crime împotriva umanităţii

Solicităm arestarea preşedintelui Partidului Comunist din China, a întregului partid comunist chinez şi a tuturor conspiratorilor care au luat parte la exterminarea rasei umane, prin eliberarea intenţionată a Covid-19 - „Virusul PCC”. Virusul a fost creat într-un laborator şi a fost eliberat în lume în încercarea de a destabiliza economia mondială şi de a îngenunchea naţiunile. Xi Jinping a participat de bunăvoie la procesul care a scos virusul din Wuhan şi s-a asigurat că multe naţiuni de pe glob au fost infectate. Crearea virusului a fost proiectată cu intenţie criminală. Noi, Lumea, îl considerăm responsabil de asta pe Xi Jinping şi vrem acţiuni din partea guvernelor lumii.

Iată un link care arată detaliile, cu probe, despre crima comisă https://vimeo.com/408221014

China este 100% vinovată de această crimă împotriva umanităţii.

Virusul Covid-19 provenea de la ADN-ul de liliac, HIV şi alţi diverşi compuşi pentru a fi adus la capacitatea sa distructivă. Planul PCC şi al lui Xi Jinping a fost de a-şi slăbi adversarii pentru a obţine avantaj pe piaţa economică mondială. Nu puteau câştiga un război faţă în faţă, aşa că ideea lor a fost să dea o lovitură pentru a răni lumea.

Iniţiativa vine în contextul în care în spaţiul public au apărut din ce în ce mai multe acuzaţii aduse Guvernului de la Beijing potrivit cărora, liderii comunişti în frunte cu preşedintele lor au eliberat în mod intenţionat coronavirusul ucigaş ce a făcut aproape 130.000 de victime la nivel mondial.

Autorul petiţiei a reproşat totodată unei platforme de socializare gigant faptul că a blocat pagina pe care fusese publicat iniţial materialul video inclus în petiţie pentru ca lumea să nu afle adevărul despre acest subiect.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor