Preşedintele Adunării Parlamentare a Consiliului Europei îndeamnă liderii politici din România să colaboreze

Preşedintele Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, Jean-Claude Mignon, a îndemnat liderii politici din România să coopereze pentru a rezolva problemele ţării.
Jean Claude Mignon,preşedintele Adunării Parlamentare a Consiliului Europei,la sediul de campanie a lui Traian Băsescu. (Epoch Times România)
Cristina Boiangiu
30.07.2012

Preşedintele Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, Jean-Claude Mignon, a îndemnat liderii politici din România să coopereze pentru a rezolva problemele ţării.

"Am luat cunoştinţă de rezultatele referendumului. Le cer tuturor liderilor politici din România să depăşească disensiunile şi să accepte să colaboreze pentru rezolvarea problemelor cu care România se va confrunta în următoarele săptămâni şi luni, demonstrând respectul reciproc fără de care democraţia ar fi doar un set de reguli formale", a declarat Jean-Claude Mignon.

El le-a mai cerut liderilor politici să asigure independenţa justiţiei, pe care o consideră esenţială pentru stabilirea şi consolidarea statului de drept. "Cred că tărie că România nu trebuie să eşueze în reformarea instituţiilor, în sensul clarificării responsabilităţilor şi simplificării modului de funcţionare a acestora", a mai spus preşedintele APCE.

Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei poate oferi, la cerere, orice tip de asistenţă şi susţinere pentru România, a precizat Mignon.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor