Preot din Prahova, predică "halucinantă". A înfierat Ucraina şi i-a adus osanele lui Putin: "Domnul Zelenski ascunde droguri în camioanele de cereale"

Mănăstirae Zamfira (Emil Georgescu)
Loredana Diacu
21.10.2024

O cunoscută bloggerita de turism, Dana Constantin, cunoscută online drept Travelista, a relata pe Instagram că a avut o experienţă şocantă la Mănăstirea Zamfira din judeţul Prahova.

Potrivit bloggeriţei, preotul i-a adus osanale lui Vladimir Putin şi a avut acuzaţii delirante la adresa ucrainenilor.

Dana Constantin îşi începe relatarea spunând că a avut un „moment foarte neplăcut” la Mănăstirea Zamfira. Ea spune că venise să vadă picturile lui Nicolae Grigorescu, însă a avut parte de „mizerii” relatate de preot în timpul slujbei, scrie Aktual24.ro.

„O dronă rusească care, când vede un soldat ucrainean însetat, pune bomba undeva bine şi îi aduce o sticlă de apă. Ce dovadă mai bună de omenia domnului Putin”, ar fi spus preotul în timpul slujbei de duminică.

Preotul ar mai spus fi şi următoarele: „Domnul Zelenski ascunde droguri în camioanele cu cereale”, „Ucraina este cancerul Europei” şi „În Kiev copiii umbla drogaţi”.

„Într-o ţară UE, la megafon, la o oră de Bucureşti, într-o biserică monument naţional renovată şi recondiţionată cu fonduri UE, duminică la prânz, este permis aşa ceva. Bietul Nicolae Grigorescu nu cred că şi-a închipuit ce mizerii se vor rosti pe post de predică sub picturile sale”, a scris bloggeriţa.

Contactat de Epoch Times, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, părintele Agachi, ne-a transmis că "Arhiepiscopia Bucureştilor va institui o comisie care va cerceta cazul de faţă şi va dispune masurile necesare".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor