Predoiu: " Îi cer domnului Ponta să prezinte rapid un plan de reformă. Altfel, punem câinii pe ei"

Cătălin Predoiu
Cătălin Predoiu (Florin Chirilă / Epoch Times România)

Liderul PNL Cătălin Predoiu a cerut, sâmbătă, ca premierul Ponta şi ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici să elaboreze rapid un program de ajustare a cheltuielilor publice, care să poată face aplicabil Codul fiscal, relatează Mediafax. Predoiu şi-a asezonat cererea cu o glumă: cum tocmai a primit de ziua sa un câine ciobănesc, liberalul a afirmat că "va pune câinii" pe cei doi, dacă nu-şi fac datoria.

"Le cer public domnului Ponta şi domnului Teodorovici să înceapă rapid să elaboreze un program de ajustare a cheltuielilor publice în administraţie. Dânşii au spus că pot face aplicabil Codul fiscal ajustând cheltuielile. Vrem să vedem şi noi acest program", a declarat prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu, la Gura Humorului, după şedinţa BPN al PNL.

Potrivit sursei citate, Predoiu a mai susţinut că Guvernul "a făcut praf companiile de stat" şi a adăugat că, dacă premierul nu prezintă rapid un plan de reformă, pune câinii pe ei:

"Este obligaţia Guvernului. De asemenea, îi cer domnului Ponta să prezinte rapid un plan de reformă, de privatizare, de restructurare, de listare la bursă a companiilor cu capital de stat. A făcut praf companiile de stat, le-a lăsat căpuşate, înglobate în datorii, cu probleme sociale nerezolvate. Acolo este o gaură neagră a economiei naţionale. Altfel, punem câinii pe ei, că acum avem câini", a declarat Cătălin Predoiu.

Cătălin Predoiu şi-a serbat aniversarea a 47 de ani la Gura Humorului, unde a primit în dar de la colegi un câine ciobănesc bucovinean.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.