Ponta îi susţine pe candidaţii USL din Brăila

Preşedintele PSD, Victor Ponta. (www.victorponta.ro)
Epoch Times România
05.06.2012

Premierul Victor Ponta, preşedintele PSD, a declarat marţi, la Brăila, la un miting organizat de USL, că preşedintele Consiliului Judeţean Gheorghe Bunea Stancu şi primarul Aurel Simionescu vor avea tot sprijinul său în proiectele pe care le vor întreprinde după câştigarea alegerilor locale, pentru că el nu uită niciodată că echipa de la Brăila i-a fost alături la greu.

"Eu am venit să vă spun că am încredere în USL Brăila şi că sunt convins că veţi câştiga alegerile. Am venit să spun direct în faţa dumneavoastră că îi sprijin pe Gheorghe Bunea Stancu pentru preşedinţia Consiliului Judeţean şi pe Aurel Simionescu pentru Primăria Brăila. Echipa de aici, de la Brăila, a fost lângă mine când mi-a fost greu, iar eu nu uit niciodată cine îmi este alături când mi-e greu. Sunt alături de ei şi voi fi alături de ei în toate proiectele pe care vor să le facă în următorii patru ani. Ţin foarte mult ca la Brăila să aveţi un rezultat foarte bun şi voi fi alături de dumneavoastră în toate lucrurile bune pe care vreţi să le faceţi", a spus Victor Ponta.

Preşedintele PSD a mai spus, în glumă, că trebuie să vină mai des la Brăila pentru că marţi dimineaţă i s-a spus că la Brăila o să plouă şi când a ajuns în oraş a ieşit soarele.

"Mi s-a mai spus că la Brăila USL-ul nu e suficient de unit şi am venit şi am văzut că toată lumea trage în aceeaşi direcţie. Mi s-a mai spus că în Brăila contracandidaţii noştri vopsiţi în toate culorile bagă o mulţime de bani ca să încerce să obţină ei voturi. Trebuie să înţelegem de ce îi urăsc oamenii atât de mult pe cei de la PDL de au ajuns să-şi schimbe culorile şi să se ascundă: au furat, au minţit, au fost aroganţi, au făcut totul numai pentru ei. Ori noi trebuie nu doar să-i batem la alegeri, asta oricum o să o facem, ci trebuie să ne purtăm altfel decât ei. Împreună vom reuşi să câştigăm alegerile locale, să câştigăm alegerile parlamentare şi să-l schimbăm pe actualul preşedinte cu Crin Antonescu", a completat Ponta.

Susţinerea pe care Bucureştiul o acordă Brăilei a fost întărită şi de secretarul general al PSD Liviu Dragnea: "Am venit la Brăila împreună cu premierul României pentru a arăta că acest judeţ, acest municipiu are în Guvernul României un prieten. Colegii noştri Aurel Simionescu, primarul Brăilei, şi Gheorghe Bunea Stancu, preşedintele Consiliului Judeţean, sunt susţinuţi fără echivoc de USL şi Guvernul României".

Candidatul USL pentru Consiliul Judeţean Brăila, preşedintele în funcţie Gheorghe Bunea Stancu, a promis cu această ocazie că USL nu doar va câştiga alegerile la Brăila, ci va avea "o victorie răsunătoare" pe 10 iunie.

"Sunt convins că vom înfăptui pe 10 iunie la Brăila o victorie răsunătoare şi nu este vorba despre cine câştigă, ci despre scorul cu care vom câştiga alegerile. Sunt convins că în următorii patru ani tandemul Stancu - Simionescu va conduce Brăila. Am obţinut promisiunea primului ministru că ne va susţine în proiectele pe care le-am gândit pentru următorii patru ani, lucruri legate de ceea ce înseamnă Dunărea, proiecte pe agricultură şi pe marea infrastructură", a declarat Stancu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor