Ponta iese la atac: Raluca Prună acţionează ca o kaghebistă sinistră

Declaraţiile făcute de ministrul Justiţiei, Raluca Prună, pe marginea ordonanţei de urgenţă privind interceptările, nu au fost deloc pe placul lui Victor Ponta.
Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Clarificările făcute de Raluca Prună, pe tema ordonanţei de urgenţă privind interceptările, nu par să-l fi convins pe fostul premier Victor Ponta, care a scris un comentariu acid pe contul său de Facebook la adresa ministrului Justiţiei.

"M-am ţinut departe de discuţiile din ultima perioadă. Dar când văd un ministru al Justiţie dintr-o ţară membră UE că gândeşte şi acţionează ca o kaghebistă sinistră fac un apel către toţi cetăţenii încă liberi din România - drepturile noastre fundamentale NU sunt "un lux teoretic"!

Dacă iar tăcem de frică vom ajunge mult mai rău decât în anii 50 când comuniştii (cu exact aceeaşi gândire ca Madam Prună sau Macovei) au distrus această ţară! Vă propun să nu tăcem de data asta!", a scris Victor Ponta.

Fostul premier face referire la un comentariu făcut de Raluca Prună, potrivit căruia "OUG adoptată vineri nu restrânge drepturi şi libertăţi, ci tocmai le face efective. Cu o urmărire penală şi o combatere a infracţionalităţii slabe, discuţia despre drepturi e un lux teoretic".

Pentru mai multe detalii despre clarificările făcute de ministrul Justiţiei intraţi aici.