Ponta: Dacă vă uitaţi la părul meu care albeşte nu mai sunt copil nici în politică

Epoch Times România
02.07.2012

Premierul Victor Ponta a declarat luni că nu i-a reproşat preşedintelui PDL, Vasile Blaga, declaraţiile la adresa sa, afirmând că "nu mai este copil nici măcar în politică".

Întrebat dacă la întâlnirea cu preşedintele PDL de la Parlament i-a reproşat declaraţiile la adresa sa, Ponta a negat susţinând că nu a auzit aceste afirmaţii.

"Dacă vă uitaţi puţin la părul meu care se albeşte în ultimele 50 de zile aş vrea, dar nu mai sunt copil nici măcar în politică", a completat Ponta.

Blaga a opinat, luni, referindu-se la propunerea lui Victor Ponta, făcută duminică seara la o emisiune a postului Antena 3, de a demisiona împreună cu preşedintele Traian Băsescu pentru a se organiza alegeri anticipate, că aceasta reprezintă "o petardă" şi o încercare de a nu răspunde pentru plagiat.

"Aşa este când laşi copiii să conducă ţara. (...) Până la urmă, domnul Ponta aruncă încă o petardă în încercarea evidentă de a arunca gunoiul sub preş şi de a nu răspunde de furt, de plagiat. Despre asta este vorba, pentru că până la urmă trebuie să acopere şi faptul că nu a făcut absolut nimic pentru economia românească de două luni de zile", a afirmat preşedintele PDL Vasile Blaga, înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor