Ponta: Dacă USL ia majoritate, Băsescu o să înghită porci, pisici şi câini

Victor Ponta,declaraţii la Palatul Victoria (Epoch Times România)
Cristina Boiangiu
01.12.2012

Dacă USL va câştiga majoritatea mandatelor la alegerile parlamentare, "Băsescu o să înghită şi porci şi pisici şi câini", a declarat premierul Victor Ponta, în replică la afirmaţiile anterioare ale şefului statului care l-a comparat cu un pisic.

"Dacă - aşa cum e din ce în ce mai probabil - USL va avea majoritate absolută, Băsescu o să înghită şi porci şi pisici şi câini şi toate animalele o să le înghită, că la cât a înghiţit dânsul până acum nu mai contează. Restul, că ne jigneşte pe toţi, îi jigneşte pe cei care votează, şi asta nu e decât un lucru foarte bun pentru noi", a declarat Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că este greu pentru un şef al statului să mai numească încă o dată premier o persoană care a luat parte la suspendarea sa din funcţie şi a susţinut demiterea sa.

"Nu ştiu dacă vă daţi seama ce simte un preşedinte când i se cere să mai numească o dată un prim-ministru care a participat cu toată forţa la suspendarea lui din funcţie", a spus Băsescu, la B1 TV, menţionând că simte "dispreţ".

La replica unui jurnalist care a menţionat că, în politică, trebuie să mai înghiţi şi câte o broască râioasă, el a replicat: "Da, dar nu trebuie să înghiţi porci, o broscuţă mai merge, dar un porc e greu de înghiţit".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor