PNL îşi anulează mitingul anti-Oprea, în urma tragediei de la Clubul Colectiv

Ca urmare a tragediei de vineri seară de la Clubul Colective, liberalii au decis să îşi anuleze mitingul de protest anti-Oprea programat pentru sâmbătă.
Alina Gorghiu şi Vasile Blaga
Alina Gorghiu şi Vasile Blaga (Epoch Times România)

"Având în vedere tragedia petrecută în cursul serii de vineri, 30 octombrie 2015, în Capitală, organizarea marşului de protest anunţat a se desfăşura începând cu ora 11,00 (de la Piaţa Victoriei/sediul Guvernului la sediul Ministerului Afacerilor Interne) a fost anulată. (...)

Pentru a-i ajuta pe cei răniţi, Partidul Naţional Liberal se alătură campaniei pentru donare de sânge în Capitală şi le recomandă tuturor membrilor şi simpatizanţilor care ar fi luat parte la acest marş să se îndrepte către centrele pentru donare de sânge", se arată în comunicatul transmis sâmbătă Agerpres.

Mai multe persoane au murit, iar alte câteva zeci au fost rănite în urma unei explozii urmate de un incendiu la Clubul Colectiv din sectorul 4 al Capitalei.

Aproximativ 250 de persoane participau, vineri seară, la un concert găzduit de Clubul Colective, când un incendiu puternic a izbucnit din cauza artificiilor. În urma incidentului, 27 de persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 162 au fost rănite.

Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă va propune în cadrul Şedinţei de Guvern care va avea loc astăzi, la ora 12.30, adoptarea unei hotărâri prin care vor fi declarate trei zile de doliu naţional, începând de astăzi, 31 octombrie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne