PMP: Cioloş, clip de campanie exact ca Putin. Încearcă să cureţe scaiul neomarxist lipit de hainele USR-PLUS

Traian Băsescu
Traian Băsescu (Epoch Times România)

PMP-ul lui Traian Băsescu i-a aruncat cuvinte grele, vineri, în cadrul unui comunicat de presă, copreşedintelui USR-PLUS Dacian Cioloş, în contextul alegerilor parlamentare care bat la uşă.

"Dacian Cioloş, după ce a făcut un clip de campanie urcându-se, exact ca Putin, pe un tractor şi a ieşit la arat, încearcă să cureţe cu erbicid post-emergent scaiul neomarxist ce s-a lipit de hainele USRPlus. Zice, necăjit, domnul Cioloş că e o prostie să se spună că partidul lui e neormaxist şi ne îndeamnă să ne uităm în programul de guvernare. Domnule Cioloş, ne-am uitat la consilierii şi primarii USRPlus care au refuzat să jure cu mâna pe Biblie, exact ca marxiştii. Pe rit nou, nu se mai ard Bibliile, doar sunt date la o parte. Ne uităm şi la radicalismul de care daţi dovadă, exact ca adepţii marxist-leninismului, cu privire la libertatea de opinie şi la democraţia din propriul dumneavoastră partid. Nu vrem să ne imaginăm cum v-aţi comporta dacă aţi ajunge să decideţi majoritatea în Parlament. Ne uităm la gălăgia pe care o faceţi doar pentru imagine, dar când trebuie să treceţi la treabă, îi împingeţi în faţă pe alţii", a acuzat partidul lui Băsescu.

Potrivit PMP, exact aşa făceau şi marxiştii: cinci cu mapa, doi cu sapa.

"Ne uităm cu câtă uşurinţă renunţaţi la valorile naţionale româneşti, tot un soi de suveranitate. 'A fi suspectat de a nutri sentimente patriotice era egal cu a fi exclus din funcţiuni publice. Servilitatea faţă de interesele Rusiei era un titlul de promovare' – aceasta este o notiţă dintr-un manuscris al lui Karl Marx. Ce ziceţi, dacă schimbăm azi Rusia cu Franţa, vă regăsiţi? Dacă tot amintiţi de grupul Renew din Parlamentul European. Deci, domnule Cioloş, cam aşa stau lucrurile! Nu aveţi nicio legătură cu dreapta, nici din România, nici din Parlamentul European, dar nu vă necăjiţi! E loc sub soare şi la stânga, iar ultimele voturi pe care USRPlus le-a pus în acelaşi coş cu PSD vorbesc de la sine. Cine se aseamănă se adună. Mult succes, tovarăşi şi pretini!", mai transmite PMP.