Pleşoianu i-a scris lui Trump: Protestele, menite să stopeze reforma Justiţiei. Klemm vă transmite doar Fake News

Deranjat de protestatarii care au ieşit în stradă împotriva planurilor PSD-ALDE care vizează Justiţia, pesedistul Liviu Pleşoianu a decis să-i scrie direct preşedintelui SUA, Donald Trump, pentru a-i explica cum vede el situaţia, demers pe care îl consideră necesar pentru că ambasadorul Hans Klemm "îi transmite doar Fake News".
Liviu Pleşoianu
Liviu Pleşoianu (Facebook)

Protestele #Rezist au fost declanşate de preşedintele Klaus Iohannis, care chiar a mărşăluit îmbrăcat într-o geacă roşie în fruntea manifestanţilor, ieşiţi în stradă ca urmare a instigărilor ONG-urilor, i-a transmis joi, în cadrul unei scrisori, deputatul PSD Liviu Pleşoianu preşedintelui american Donald Trump.

"Domnule Preşedinte Trump, cred că e bine să aflaţi cine organizează protestele din România – cei care se declarau „îngroziţi” de victoria pe care aţi repurtat-o în 2016!", a scris Pleşoianu.

Scrisoarea lui Pleşoianu

1. Din ianuarie, în România au loc zilnic proteste sub flamura #REZIST. ONG-ul care a lansat campania #REZIST în România – De-Clic.ro – este direct legat de moveon.org (care organizează proteste anti-Trump în America). Despre moveon.org chiar cei de la De-Clic spun că e organizaţia lor „soră”.

După ce aţi câştigat alegerile şi aţi început să vă confruntaţi cu protestele #RESIST din SUA, cu doar o lună înaintea alegerilor parlamentare din ţara noastră, cei de la De-Clic.ro au pornit campania „Expune-i public pe TRUMP-ii noştri”. Principalul lor mesaj a fost: „Te îngrozeşte ce s-a întâmplat la americani? Avem şi noi trumpii noştri! Nu sta deoparte!”...

Cei aflaţi în spatele campaniei #REZIST din România v-au folosit imaginea ca pe o reprezentare perfectă a CORUPŢIEI. Iată ce spuneau despre victoria pe care aţi repurtat-o în 2016: „Ziua în care renunţăm e ziua în care murim. Rezultatele alegerilor din SUA ne îngrozesc şi ne fac să ne gândim la ”trumpii” noştri şi la ce se poate întâmpla atunci când închidem ochii şi ne prefacem că nu vedem ce se întâmplă în jurul nostru.”. Apoi, concluzionau chiar aşa: „Povestea americanilor nu trebuie să fie şi povestea noastră. Lucrurile se pot schimba în bine!”...

2. Protestele #REZIST din România sunt menite să stopeze reforma sistemului judiciar. Actualul sistem judiciar, care a produs nenumărate abuzuri şi care a fost folosit ca arma perfectă împotriva oponenţilor politici, este creaţia Monicăi Macovei (fost ministru al Justiţiei). În România, Monica Macovei mai este cunoscută şi ca „Papesa lui SOROS”. Nu numai că apare în poze alături de acesta, dar s-a înconjurat de-a lungul timpului de o pletoră de activişti din siajul lui SOROS. De asemenea, Monica Macovei a fost puternic susţinută de fostul Departament de Stat, condus de democraţi.

3. Pentru mai mult de un deceniu, „lupta împotriva corupţiei” a fost condusă de Laura Codruţa Kovesi – de asemenea creaţia Monicăi Macovei. Recent, s-a probat faptul că doamna Kovesi a participat alături de şefii Serviciului Român de Informaţii la o întâlnire de urgenţă chiar în seara alegerilor prezidenţiale din 2009 (cu toţii fuseseră numiţi în funcţii de către Preşedintele Băsescu, cel care candida pentru un nou mandat). Cum aceasta este doar una dintre nenumăratele dovezi ale faptului că instituţia anti-corupţie este ea însăşi profund coruptă, doamna Kovesi a devenit pur si simplu disperată. Frica pierderii privilegiilor a determinat-o chiar să participe la un interviu al televiziunii #REZIST. Ea încurajează protestele #REZIST, organizate şi susţinute de ONG-ul De-Clic, înfrăţit cu moveon.org, care organizează proteste anti-TRUMP în America. De asemenea, în tot acest timp, atât doamna Kovesi, cât şi doamna Macovei refuză să se prezinte la audierile comisiilor parlamentare de anchetă.

4. Protestele #REZIST din România au fost declanşate de Klaus Werner Iohannis, actualul nostru Preşedinte. Acesta chiar a participat, în stradă, la proteste! Vă puteţi imagina aşa ceva? Îmbrăcat în geaca sa roşie, a mărşăluit în fruntea protestatarilor ieşiţi în stradă ca urmare a instigărilor ONG-urilor precum De-Clic, ONG care se declara „ÎNGROZIT” de victoria lui Donald Trump în alegerile din SUA!

5. Românii i-au privit cu ochi buni pe americani foarte multă vreme. Dar îmi fac datoria de a vă informa că sentimentele anti-americane sunt în creştere accentuată în ţara noastră... Milioane de români au fost foarte fericiţi că aţi câştigat alegerile din SUA pentru că au crezut că această victorie va însemna şi sfârşitul dominaţiei Soros-Obama-Hillary în România. Văzând însă că actualul ambasador SUA la Bucureşti (un suporter înverşunat al #REZIST) duce mai departe planurile Soros-Obama-Clinton în România, tot mai mulţi români devin sceptici cu privire la Parteneriatul Strategic cu SUA. Iar acest lucru nu ajută nici SUA, nici România...

6. Tot fenomenul FakeNews, toată PROPAGANDA #REZIST are foarte multe legături cu fostul Departament de Stat, condus de democraţi. Ei lucrează mai departe pentru vechea agendă.

7. Românii vor un Parteneriat Strategic cu SUA, nu cu SOROS! Mă simt dator să vă comunic toate aceste lucruri, deoarece sunt convins că distinsul Hans Klemm, actualul ambasador SUA în România, vă transmite doar Fake News...