Pisica pasionată de skateboard (video)

Didga
Didga (Facebook)

Aşa cum am promis, o readucem pe pisicuţa Didga în atenţia dumneavoastră, de data asta cu o altă pasiune de a ei – skateboardul.

Didga este o mâţă fără complexe, cu un comportament în viaţa de zi cu zi care ne-ar duce cu gândul la un căţel, nici într-un caz la o pisică. Dormitul de dimineaţă până seara nefiind specialitatea acestei pisici, ci plimbările în lesă, cu maşina, dar cel mai mult se dă în vânt după plimbările cu skateboard-ul.

Australianul Robert Dollwets, proprietarul pisicii, dresor de câini de meserie, spune despre Didga că este dresată şi crescută ca un căţel.

“Când ies la plimbare cu Didga în lesă, cel mai comun lucru pe care oamenii mi-l spun este: probabil că ea se crede câine. Iar eu le răspund: nu, eu cred că ea este câine” .

Până a ajunge o profesionistă în skateboard, Didga s-a antrenat mulţi ani, un mare avantaj fiind calităţile ei înnăscute, însă pentru ea totul este distracţie.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră deFacebook.