Petru Bogatu: Oficialii pro-europeni ai RM au aruncat-o pe Ana Munteanu în braţele lui Dodon

Unica sa ”politică” este dragostea pentru muzică, dar a primit diploma lui Dodon fiindcă acesta a fost unica persoană de stat din RM care i-a apreciat succesul obţinut la Vocea României, afirmă Ana Munteanu.
Igor Dodon îmnânează Diploma de onoare Anei Munteanu
Igor Dodon îmnânează Diploma de onoare Anei Munteanu (facebook.com/dodon igor)

În semn de apreciere a talentului şi a efortului depus de Ana Munteanu, câştigătoarea celui de-al şaptelea sezon al show-ului „Vocea României”, dar şi pentru promovarea imaginii Republicii Moldova în lume, Igor Dodon i-a oferit acesteia Diploma de Onoare a Preşedintelui.

După ce Ana Munteanu a primit Diploma şefului statului, au urmat foarte multe comentarii dure la adresa ei din partea internauţilor de pe reţelele de socializare.

În context, analistul politic Petru Bogatu susţine că este uluit de faptul cum dragostea pentru talentata interpretă Ana Munteanu a degenerat abrupt într-o ură dezlănţuită. ”Ea, fără doar şi poate, s-a dus la Dodon din culpă. A greşit. Dar nu uitaţi că a gafat un copil. O mlădiţă verde românească de doar 16 ani.”

În opinia analistului, s-ar întâmpla ceva foarte grav, de vreme ce nu sunt stăpânite resentimentele în faţa unei tinere care nu a împlinit încă vârsta majoratului. ”Se vede că ne-am pierdut busola morală, dacă ne revărsăm furia asupra unei adolescente pe care mai ieri, când a câştigat concursul ”Vocea României”, am ovaţionat-o cu duioşie.”

”Înţeleg nemulţumirile şi revoltele pe care le-a provocat acceptarea diplomei lui Dodon. Atâta doar că nu unei eleve este cazul să-i cerem socoteală pentru acest incident, ci conducătorilor pro-europeni care nu-şi mai încap în piele de mândrie pentru statul Republica Moldova”, a conchis Petru Bogatu precizând că acestea ar urma să fie întrebaţi de ce n-au mişcat un deget pentru Ana Munteanu, împingând-o în braţele Dodon-ului.

În replică, Ana Munteanu a declarat că Igor Dodon a fost prima şi unica persoană de stat din R. Moldova care a apreciat-o pentru succesul obţinut la Vocea României. ”Unica mea “politică“ este dragostea pentru muzică.”

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe